2777
2789
عنوان

خدایی با وام ازدواج چجوری میشه جهیزیه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 25107 بازدید | 702 پست
برابر میشه خب توازن برقرار میشه

همینکه دخترو میدن خودش کلیه حالا جهازم الان میخرن وظیفه پسره ولی خب به عنوان کمک کردن میگیرن جهازو اینا باید با پسر باشه ن دختر

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱...️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یه جهاز میخوایین بدین منت میزارین

بایدم بزاریم چون وظیفه زن نیست جهاز بیاره وظیفه مرده ک خونه و وسایل داشته باشه زنو بیاره تو خونش اینجوری باشه فرق زن و مرد چیه؟😐

بایدم بزاریم چون وظیفه زن نیست جهاز بیاره وظیفه مرده ک خونه و وسایل داشته باشه زنو بیاره تو خونش این ...

بر فرض 

جهاز 

عروسی 

خونه 

ماشین 

خرج زندگی 

همه اینا با مرد 

پس نقش شما زنا این وسط چمیشه 

مرد 

بله میشه جهیزیه ی معمولی خرید

اگر دنبال جهیزیه آنچنانی و مارک معروف یا خیلی خاص باشید معلومه که نمیشه

اول زندگی سخت نگیرید(هم خانم هم آقا)

باهم بسازید اگر همو دوست دارید . بعدا زندگیتون رو روال افتاد و پول دستتون اومد وسایلی که نیازه واقعا بخرید 

آرمان ما آزادیِ توست🇵🇸                برگرد که بر بهارمان می خندند                 یک عده به حال زارمان می خندند                             آنقدر نبودنت به طول انجامید                                         دارندبه انتظارمان می خندند:))💔💔              دل پر زخم زمین گفته کسی می آید....زده فریاد که فریاد رسی می آید...🌙ای شمس عالمی که قمرشد فدائیت...هرکربلا رسیده نشد کربلائیت🌙...درون من قبریست که تخت خواب من است..مرا به جای به خاک،به خواب بسپارید ...گربه دولت برسی مست نگردی مردی...گربه ذلت برسی پست نگردی مردی...اهل عالم همه بازیچه ی دست هوس اند...گر تو بازیچه ی این دست نگردی مردیبُگذر،بُگذار،بُگذردروزهایی که روزمانیست..روزگاری روزماهم میرسد...همچوخورشیدبه ذرات جهان قسمت کن...گرنصیب توزگردون همه یک نان باشد...ودرآخرنه رنگی باقی می ماندونه نژاد،آنچه باقی می ماند انسانیت توست...چون ایران نباشد تن من مباد🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج💝 یا الله❤️اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💗💞
بر فرض جهاز عروسی خونه ماشین خرج زندگی همه اینا با مرد پس نقش شما زنا این وسط چمیشه

غذا 

شستن

جارو کردن

مرتب کردن

زایمان

تربیت بچه

مرتب نگهداشتن خونه

(حتی اگر شاغل باشیم)

رسیدن ب غذا سلامت تربیت تمیزی بچه

چیزایی ک آقا حتی ازشون خبر نداره☺️

بر فرض جهاز عروسی خونه ماشین خرج زندگی همه اینا با مرد پس نقش شما زنا این وسط چمیشه

زن از لحاظ شرعی و دینی درمورد این مسائل وظیفه ای نداره

و صدالبته اینکه خانم رو جهیزیه ای که آقا میخره نباید ایراد بگیره و در حد ضروریات فقط وظیفه ی آقاست نه بیشتر

شما در برابر فمینیست ها میتونید این حرف هارو بزنید و از حقوق برابر بگید

زن و مرد در اسلام از لحاظ کرامت برابرند و برتریشون به تقواست اما از لحاظ وظایف و حقوق و مسئولیت باهم متفاوت اند بنا بر شرایط جسمی و روحیشون

آرمان ما آزادیِ توست🇵🇸                برگرد که بر بهارمان می خندند                 یک عده به حال زارمان می خندند                             آنقدر نبودنت به طول انجامید                                         دارندبه انتظارمان می خندند:))💔💔              دل پر زخم زمین گفته کسی می آید....زده فریاد که فریاد رسی می آید...🌙ای شمس عالمی که قمرشد فدائیت...هرکربلا رسیده نشد کربلائیت🌙...درون من قبریست که تخت خواب من است..مرا به جای به خاک،به خواب بسپارید ...گربه دولت برسی مست نگردی مردی...گربه ذلت برسی پست نگردی مردی...اهل عالم همه بازیچه ی دست هوس اند...گر تو بازیچه ی این دست نگردی مردیبُگذر،بُگذار،بُگذردروزهایی که روزمانیست..روزگاری روزماهم میرسد...همچوخورشیدبه ذرات جهان قسمت کن...گرنصیب توزگردون همه یک نان باشد...ودرآخرنه رنگی باقی می ماندونه نژاد،آنچه باقی می ماند انسانیت توست...چون ایران نباشد تن من مباد🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج💝 یا الله❤️اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💗💞
غذا شستنجارو کردنمرتب کردنزایمانتربیت بچهمرتب نگهداشتن خونه(حتی اگر شاغل باشیم)رسیدن ب غذا سلامت ترب ...

حتی ایناهم وظیفه ی واجب زن نیست و از لحاظ اخلاقی و لطف خانم انجام میده که خیلیم خوبه 

کاربر آقا سکته نکنه صلوات

عالی میشه که

خفه شو واقعاً تا اینجا کامنت هاتو خوندم 

خاله زنک چندش 

از اینایی که دخترا تف هم بت نمیندازن

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
اوضاع خیلی خرابه بایذ برای زندگی مشترک همه همکاری کنن

چیزی که شما میگی فقط درصورتی مجازه که پسر  پدرش و مادرش کف قبرستون باشن و در کل بچه یتیم باشه..اونم از سر دلسوزی!! البته باید پسر دراین مواقع تااخر عمر علام حلقه ب گوش خانواده عروس باشه✨