2777
2789
عنوان

خدایی با وام ازدواج چجوری میشه جهیزیه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 25099 بازدید | 702 پست

هرچیزی لازمه و ضروری بخرید الکی شلوغش نکنید واسه اینکه مردم حرف درنیارن گور بابای مردم 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه گذشت از اون روزا ولی ای کاش میشد کل هزینه ی عروسی رسم بود با خانواده خود دختر بود

آره تعادل برقرار باشه خوبه مثلا ۹ ماه خانم باردار باشه ولی مرد زایمان کنه و شیر بده 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
سوتفاهم نشه.. بع نظرتون اقا رو بردن چراگاه بستن علف خورده شب اوردن خونه.. پدرومادر اونم خرجش کردن به ...

هروقت فرصت کردی یه نگاه به کامنتای من و داستان زندگیم بکن بعضی مردا مخصوصا خانوادشون لیاقت ندارن فقط خدایی بشینم کل زندگی یازده سالم رو واست بگم میگی چقدر احمق بودی و چقدر بابات ساده لوح که گذاشتید خانوادش تا اینجا اذیتتون کنن...بعضیا محبت کردن براشون مثل زهر هست یه روزی قبل ازدواج تو مجردی فکر شما رو داشتم میگفتم عشق باشه همه چی حله همه چی درست میشه پسر و خانوادشم مثل خانوادم هستن ولی بعد یازده سال فهمیدم اولین حماقتم ازدواج با شوهرم و دومین حماقتم آوردن بچم تو این دنیای بی رحم بود

🌈 درخواست دوستی آقایون و خانم ها⛔️

اگه مثلا جهیزیه و خرج عروسی خانواده دختر بدن که عالیه و خرج زندگی هم با پسر این باید باب باشه

چ رویی داری شما 

میخوای مادر زنتم ناهار شامتم هر روز با آجانس بفرسته جلو در 

پدر زنتم ببرت حموم ناخن های پاتم بگیره 😬🤨😐😐

اگه مثلا جهیزیه و خرج عروسی خانواده دختر بدن که عالیه و خرج زندگی هم با پسر این باید باب باشه

اره دیگه😐

به قول مادر بزرگم

ن چک بزنین ن چونه عروس ببرین به خونه😂

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

خوبه والا جهیزیه کم بود عروسی هم اضاف نکنین تروخدا ، تا حالا ندیده بودم کسی بگه خرج عروسی هم دختر بده  

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃

اوف چرا انوقت شوهرت قرار ه تو زندگی چیکا کنه تو اینارو ببری جهاز ....حالا فرش هیچ خودمم بردم ...اما دیگه تابلو ونقره جیه دیگه تو گلوشون می مونه که😅😅ضروریات بخر برو هیچیم به کسی نگو در مورد جهازت نطر شوهرتم نپرس دحالت نده هرچیم پرسید بگو خانوادم میخرن من دحالتی ندارم تمام ...هرجقدم ببری بازم حرفی درمیارن خانواده شوهر اینو بدون

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
همینجوریشم رسم ورسوم مسخره زیاده توی هند صفر تاصد ازدداج با دختره و خیلی از دخترانشون از روی فقر خو ...

شهرمام همه چی با عروسه ...حتی عروسی تو تالار یا باغ باشه نصف نصف

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚