2777
2789
عنوان

خدایی با وام ازدواج چجوری میشه جهیزیه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 22376 بازدید | 666 پست
اگه مثلا جهیزیه و خرج عروسی خانواده دختر بدن که عالیه و خرج زندگی هم با پسر این باید باب باشه

امضاتو از مرد به پرنسس تغییر بده

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

دیگه گذشت از اون روزا ولی ای کاش میشد کل هزینه ی عروسی رسم بود با خانواده خود دختر بود

امر دیگه ای نباشه اعلی حضرت ؟؟؟؟

هم جهاز هم سیسمونی هم عقد هم عروسی؟ النگوهاتو نشکنه یوقت 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داشم وام ازدواج واس خونه اعیونی مد نظر تو نیست 

اون پول واسه وسایلای واجب هست 

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

من خریدم خداروشکر اما وام ازدواج برای جنس های معقوله نه برای خواسته های خیلییی گرون 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

من سرویس چوبی و یخچال و تلویزیون با همسرم ولی با 300 جمع نمیشه من الان سرویس پذیرایی و قابلمه و خورده ریز هام تا حالا نزدیک 120 شده 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
امضاتو از مرد به پرنسس تغییر بده

پرسس لااقل یه ثروت مشتی داره

اینا همونم ندارن سر یه آب معدنی چونه میزنن دونگی حساب میکنن 😂😂

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سمت ما همه چیز با عروسه و داماد فقط باید یدونه فرش و تلویزیون و میز تلویزیون و بوفه بگیره حتی سرویس چوب که با داماد بوده رو انداختن گردن بابام ولی ما کل جهازمو با وام ازدواج گرفتیم و البته حدودا دویست تومنشم پنج شیش ماه پیش قسطی خریدیم و فقط مونده فرش و مبل و تخت و جا کفشی ولی واقعا خیلی وام ازدواج بهمون کمک کرد

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40