2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به عنوان یک حسابدار و چیزی که شنیدم طلا و زمین بهتر از پول نقد پول ارزشش میاد پایین البته طلا درجایی مفید براتون که قصدتون سرمایه گذاری باشه و نخواین بفروشین

....

طلا.  گرونتر میشه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

طلا بخر من همیشه ته مونده ی پولامو سکه های ۱۰۰ سوت و ۲۰۰ سوت میگیرم جمه میکنم میدم ربع و نیم الان با همین روش کلی واسه خودم سکه خریدم و پس انداز کردم 

پول و اگه بزاری بانک بی ارزش میشه ولی طلا بخری زودتر به سود میرسی

اگه زودی بهت وام میدم وام بردار واصل پولت و پول وامت رو همشو تبدیل به طلا کن....امتیاز وام نداری؟

امتیاز وام چیه؟

من تا حالا وام نگرفتم بانک ملی طرح مهربانی گذاشته سودشم کمه

خوبه؟

معدل نمیدونی باید چقدر باشه؟

امتیاز وام چیه؟من تا حالا وام نگرفتم بانک ملی طرح مهربانی گذاشته سودشم کمهخوبه؟معدل نمیدونی باید چقد ...

مثلا تو بانکی حسابت کار کرده باشه وبهت وام بدن.... معدل هر بانکی هم فرق میکنه نوع امتیاز دهیشون.... مثلا یه بانک پولت رو میخوابونی ۲ماه۱۰۰تومن...بعد دوماه بهت۲۰۰وام میدن یا اندازه ی همین۱۰۰تومن وام میدن با بازپرداخت۳۶ماهه وسود۲۳درصد.... بستگی به بانک داره.طرح مهربانی ببین چندوقت باید پولت بخوابه.... اگه زیاد هست وهدفت طلا هست الان نوسان بالاست ومن خودم پولم رو بیشتر از دوماه نمیخوابونم....مثلا قبلا وام قرض الحسنه میگرفتم ۷ماه باید پول میخوابید ولی الان۷ماه پول خوابوندن بشدت اشتباهه...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️