2777
2789
عنوان

بهم نخندید اما

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 23 پست
منم حتی لاک ساده هم نمیزنم .هیچ حس بدی هم ندارم .هرکسی اونجور که دوست داره زندگی میکنه .چرا باید خود ...

تو فکرش هستم ولی اونموقع نماز رو باید بزارم کنار واقعا نمیدونم چیکار کنم رسانه ها کاری کردن که خانما احساس کمبود داشته باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم هم میگه نچرال خوبه ولی یجوری شدم انگار دوست دارم مثل بقیه بشم نمیدونم چطوری حسم بیان کنم

من فک میکردم شوهر برا پول و اینا ولی میگه هرکاری دوسداری انجام بده ولی من اگ از اون مدل دخترا ک عملی ان خوشم میومد، تو خیابون ریخته بود

یکی میخاستم فرق داشته باشه همه شبیه هم شدن ولی اونایی ک نچرالن اخرش تک میمونن

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

چه اشکالی داره کارای زیبایی انجام دادن؟یه سریا چقد گارد دارن در مقابلش!!!!

سلامتی و زیبایی اصلا نقطه مقابل هم نیستن.مگر اینکه واقعا توش افراط بشه

لیمنت یا کامپوزیت دندون.فیلر زدن.جوانسازی پوست.احیا کردن مو.ژلیش ناخن.روتین پوست داشتن

از اینا شروع کن نه بیهوشی دارن نه عوارض که بترسی ازشون

چه اشکالی داره کارای زیبایی انجام دادن؟یه سریا چقد گارد دارن در مقابلش!!!!سلامتی و زیبایی اصلا نقطه ...

دندونام و پوست و مو همه سالم هستن. واقعا بلیط ضرری نداره؟ و فیلر شنیدم در دراز مدت خیلی آسیب میزنه

ببین الان جامعه به سمتی رفته که بیشتر خانما عملی شدن متاسفانه ، حالا ما هم دور خودمون میبینیم از این موارد و احساس کمبود میکنیم و حس می‌کنیم از اونا کمتریم در حالی که اینطوری نیست بهت قول میدم که تو از همه شون خوشگل تری و زیبا تری اصلا کی گفته عمل جراحی که میکنن باعث زیبایی یا داشتن ملاک زیبایی میشه ؟ همش این رو دارن میکنن توی ذهن ما که ما کمبود زیبایی‌ داریم ولی اینطوری نیست....

آقایان درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

من فک میکردم شوهر برا پول و اینا ولی میگه هرکاری دوسداری انجام بده ولی من اگ از اون مدل دخترا ک عملی ...

نمیدونم من بیشتر بخاطر دل خودم میخوام زیباتر بشم یجورایی بیقرارم خیلی حس مزخرفیه اعتماد به نفس پایین

ببین الان جامعه به سمتی رفته که بیشتر خانما عملی شدن متاسفانه ، حالا ما هم دور خودمون میبینیم از این ...

اره انقدر همه بینیا کوچیک شده که بینی من که معمولیه به نظر بزرگ میاد