2777
2789
عنوان

توی نی نی سایت ادم مجبور میشه با یه ادمایی حرف بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 62 پست
عزیزم می شه بپرسم جایگاهتون چیه که حتی تو خوابم نمی بینن باهاتون هم کلام بشن؟!یه کالای لوکس بود و دس ...

چرا به خودتون میگیرید اخه ؟! 

قصد ناراحت کردنتونو نداشتم 

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی امضاتون یه اشتباه هست بلک فرایدی درست تره

فکر نمیکنم موضوع بحث نقد امضای بقیه بود!

بلک فرایدی یا فرایدی

اگر‌تو زندگیتون خیلی تاثیر داره تا یه کلمه بلک اضافه کنم 

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

من منظورم شما نیستید سوء تفاهم نشه منظورم در کل، ممکنه با افرادی مواجه شیم که از نظر اجتماعی پایین ت ...

منم همینو برداشت کردم 

ممنون از توضیحاتتون

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
چرا به خودتون میگیرید اخه ؟! قصد ناراحت کردنتونو نداشتم

واقعا متوجه نیستید چه حرف زشتی زدید؟!

دیدن خاکستر های تل آویو آرزوی منه🇸🇩🇱🇧🇮🇷خوشت نمیاد از آرزوم؟پس یه لیوان آب خنک بخور...                               #مرگ_بر_اسرائیل
فکر نمیکنم موضوع بحث نقد امضای بقیه بود!بلک فرایدی یا فرایدیاگر‌تو زندگیتون خیلی تاثیر داره تا یه کل ...

توی زندگی من خیر 

اما شمارو باسواد تر و حواس جمع تر  نشون میده 

دقیقاااااا 

دمت گرم حرف منو زدی

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
واقعا متوجه نیستید چه حرف زشتی زدید؟!

فکر نمیکنم هرکسی باید به خودش بگیره

کاش همه ی لوکسیا شعور داشتن الان ینی هرکی فقیره نفهمه؟ ک گوشی لوکس باشه فقط پولدارا بخرن؟

بله منم امیدوارم

خدایا نکند که گدا معتبر شود

آمین

توی زندگی من خیر اما شمارو باسواد تر و حواس جمع تر نشون میده

شخصیت و ارزش من وابسته به یک جمله بی ارزش در مجازی نیست 

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂