2777
2789
عنوان

چقد جوونی بده مخصوصا واس پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 54 پست
نه ، دختره بنده خدا چیزی نمیدونه ، برادرمم نمیدونه فقط من می‌دونم مادر خودم و دختره می‌خوان برا براد ...

به مامانت بگو من به دختره نظر دارم خیلی بهش فکر میکنم ، دیگه واسه برادرت خاستگاریش نمیکنه

باشه ؛ حق با تو

به مامانت بگو من به دختره نظر دارم خیلی بهش فکر میکنم ، دیگه واسه برادرت خاستگاریش نمیکنه

اخه شرایط اینکه این حرفم بزنم ندارم 

چون انتظار داشت پارسال قبول بشم پزشکی ولی نشدم 

و الان دارم میخونم ، بش چنین چیزی بگم اصلا حسابم نمیکنه یه حرف زشتیم میزنه میگه درستو بخون 

برام دعا کن ، یه رشته خوب قبول شم که بتونم حداقل سال دیگه بش بگم ، شاید برام نشونش کردن اگه خدا کمکم خواست😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه شرایط اینکه این حرفم بزنم ندارم چون انتظار داشت پارسال قبول بشم پزشکی ولی نشدم و الان دارم میخون ...

حتما برات دعا میکنم اگه میخوای انگیزه بگیری برای قبولی رشته تاپ توی یوتیوب ویدیو های دانجو های پزشکی رو ببین (طبیبولوژی  و  روزمرگی فاطمه  و دنت علی)

باشه ؛ حق با تو

خدمت میشه گفت حق داشتی 

اما برای دختراهیچ‌ حقی نداشتی 

به عنوان یه آقاکه میخوایی عقدنامه رو امضاکنی ،باید به تعهدات ومسئولیت هات آگاه باشی 

درقانون ایران وظیفه تامین مخارج خانم بااقاهست چه خانم شاغل باشه چه نباشه !

همینطور مسکن وسایر نیازهای اولیه زندگی!

پسری که شرایط نداره ،حق نداره به ازدواج فکرکنه  

اشتباه خودت بوده که درصورتی که ازلحاظ سنی وسایر شرایط ،وقت ازدواجت نبوده ودرفکرازدواج بودی!

الان همه دارن تلاش میکنن والااینقدر ادا نداره بعدم مگه می خواد تیلیارده بشه که همه دوسش دا ...

من نگفتم همه گفتم خوب نیست کسی که پول نداشته باشه ولی بقیه شرایط رو تا حد نرمال داشته باشه کنار گذاشته بشه من خودم اگه خواهر داشتم هیچ وقت نمیزاشتم بخاطر پول کسی بخواد یا بخاطر بی پولی طرف کنار گذاشته بشه کسی که میتونه و عرضه داره به چیزی که میخواد میرسه به مرور

سلام براتون ناراحت شدم اما قسمتت نبوده با اونا ازدواج کنی عاشق شدن به این راحتیا نیست کسی که عاشق می ...

والا اگه عاشق شدن از این روزای ک من کشیدم بدتر باشه دیگه آدم روانی میشه من دوسال شب و روز در خونشون بودم ک ای کاش از دور ببینمش هر شب خودم تنها شبگردی میکردم و... دیگه نمیخوام به یاد بیارم انقدر پیاده روی و بی قراری میکردم دیگه حال نداشتم بیام خونه ماشین میگرفتم 

من نگفتم همه گفتم خوب نیست کسی که پول نداشته باشه ولی بقیه شرایط رو تا حد نرمال داشته باشه کنار گذاش ...

اصلا  خواهر شما به شما ربطی  نداره 

اگرم داشتید  خودش تصمیم  میگرفت چیکار کنه

هعی😶
من نگفتم همه گفتم خوب نیست کسی که پول نداشته باشه ولی بقیه شرایط رو تا حد نرمال داشته باشه کنار گذاش ...

پولم داشته  باشی  بازم  دختر  مورد  علاقت  شاید  قبولت  نکنه 

متوجه میشی  چی میگم؟  یعنی  واسه چهار  جواب  منفی  فاز نگیر 

هم برای  دختر هم  پسر   منتهی  دخترا  اینقدر  دیگه  فاز نمیگرتشون

هعی😶
پولم داشته باشی بازم دختر مورد علاقت شاید قبولت نکنه متوجه میشی چی میگم؟ یعنی واسه چهار ...

خب من میگم که بخاطر پول قبول نکردن اگه بخاطر هر چی بود همون اول بخیال میشدم اصلا سمتش نمی‌رفتم 

خب من میگم که بخاطر پول قبول نکردن اگه بخاطر هر چی بود همون اول بخیال میشدم اصلا سمتش نمی‌رفتم

از کجا میدونی  فقط  پوله 

هزار تا  معیار  و ملاک  هست    اصلا فک نکن  فقط بخاطره پوله    شاید  سن  بچشونو  مناسب  ندونستن  و...

هعی😶