2777
2789
عنوان

حقش بود جوابشو بدم یا نه

310 بازدید | 26 پست

امروز بلیت سینما داشتیم ساعت ۳ ، بعد خوردیم به ترافیک دیر رسیدیم ،ساعت سه و بیست دقیقه رفتیم داخل سالن .

بعد چون تاریک بود ردیف صندلی هامونو اشتباه رفتیم من حواسم نبود که اشتباه رفتیم به اونی که روی شماره صندلیمون نشسته بود گفتم ببخشید فکر میکنم اینحا صندلی ماست ،بعد گفتن ردیف چتدید گفتم ۶ ،گفتن خب اینجا هفته ،روبرو جای شماست که خالیه ،منم عذر خواهی کردم و داشتم برمیگشتم خیلی تاریک بود پام خورد به پای یه پسر بچه .

اونجا هم گفتم ببخشید و اومدم .

بعد یه دختره که نمیدونم چش بود هی داشت به من بد بیراه میگفت 😑گفت نصف فیلم رفته ابنا تازه اومدن .

بعد فکر کنید ما رفتیم دور زدیم اومدیم روی صندلی ها خودمون ولی اون دختره هنوز داشت حرف میزد ،گفت دویست کیلوعه اومده اینجا نمیدونم چی چی 😐منم با حالت خنده طور گفتم اومدی سینما یا اومدی دعوا ،بعد گفت اومدم دعوا 😑منم گفتم اشتباه اومدی و نشستم .

ولی همش دارم خودخوری میکنم اخه اصلا اون چش بود این وسط گیر داد به من 😐😐😐خب اینجور موردا که کسی دیر برسه خیلی زیاده مگه دسته منه ترافیک شد یهو 🥺

شاید کس و کار اون پسربچه بوده ؟!

خیلی ناراحتم که درست حسابی جوابشو ندادم ،بخاطر بقیه مردم که حقشون ضایع نشه میخواستن فیلم ببینن سریع نشستم و جوابشو ندادم ولی خیلی بی شخصیت بود از حرف زدنش معلوم بود 

تنها ترینم🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگه بخایم بابت تک تک حرف های هر بیشعوری اینطوری خودخوری کنیم ک نابود میشیم هرچی گفته ک گفته شما اونو گوسفند فرض کن ولش کن بعدشم خوب جواب دادی با آرامش و ریلکسی آدم هرجایی ک نباید دعوا کنه البته شما چون دیر اومدی خب یکمی هم مقصر هستی دیگه قبول کن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بیخیال بهش فکر نکن عزیز من خوب کاری کردی جواب ندادی حالا واسه اینکه حال و هوات عوض بشه بگو فیلمش چطو ...

فیلم هفتاد سی ، موضوعش که خیلی خنده دار بود ولی من تا اخرش اعصابم خراب بود 🥲

تنها ترینم🥲