2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1230668 بازدید | 63682 پست
وای چقد همش مریضی زیاد شدهواقعااا ما امشب ولیمه حاجی دعوتیمولی جرات نمی کنم برممیگم تو این شلوغی یکی ...

این روزا باز انگار سفر به عتبات زیاده 

هروقت سفر زیاد میشه مریضی هم زیادتره

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدای من یعنی تا الان عکسی اسکنی چیزی نخواسته بود دکتر با اینهمه جراحی

۶،۷بار قبلی عمل سوختگی رو پاش انجام میداد دکنر سوختگی ولی دکتر ارتوپد معاینه کرده بود گفت خوبه در حالی که گفته بودیم درد داره فکر کردن از کمرشه و از لگن عکس نگرفتن

۶،۷بار قبلی عمل سوختگی رو پاش انجام میداد دکنر سوختگی ولی دکتر ارتوپد معاینه کرده بود گفت خوبه در حا ...

از صبحه هنوز پشت در اتاق عملم فقط خدا کنه همه چیز خوب پیش رفته باشه 

سلااماشتباهی اونور پیام گذاشتم😐 ما یه هفتس به کوب داریم دنبال خونه می گردیم هیجی مورد پسندمون نشد😢

سلام عزیزم 

بشارت باد بر تو که یک هفته که شوخیه 

یه جایی میرسی که پاهات رو از خستگی میکوبی زمین 

گریه ات میگیره 

فایل های تمام بنگاهی ها رو حفظ میشی 

میگه سیصد متری دارم روبروی کاخ، کوچه اختصاصی 

میگی دیدمش نپسندیدم 

میگه فلان واحد هزار متری منطقه دیپلمات نشین کوچه فلان آقازاده

میگی همون که استخرش داخل واحده؟؟ نه نمی‌خوام پنت هاوسش رویا میشینه آمارمو درمیاره @royayezendegi    

خلاصه آنقدر بالا پایین، تا واحد ایده‌آلت رو می‌یابی 

نگران نباش 

واقعا یه هفته، خیلی نیست😩😩🤣🤣🤣

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
سلام عزیزم بشارت باد بر تو که یک هفته که شوخیه یه جایی میرسی که پاهات رو از خستگی میکوبی زمین گریه ا ...

سلام جیرانی 

خدا نکشدت با این حرف هایی که میزنی یعنی مردم از خنده🤣🤣🤣

الان خونه داخل صادقیه چنده یه واحد ۱۲٠متری😅😅😅میخوام بخرم🤣🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام جیرانی خدا نکشدت با این حرف هایی که میزنی یعنی مردم از خنده🤣🤣🤣الان خونه داخل صادقیه چنده یه ...

بسته به سال ساخت و فرعی از متری ۹۰ هست تا ۱۵۰ اینطورا فکر کنم 

البته ۱۶۰/۷۰ هم دیدم ولی نمیارزه برای اون منطقه 

البته قیمت من برای تقریبا یه ماه قبله

بسته به سال ساخت و فرعی از متری ۹۰ هست تا ۱۵۰ اینطورا فکر کنم البته ۱۶۰/۷۰ هم دیدم ولی نمیارزه برای ...

چقد زیاد اوووووف. 

ده میلیارد حداقلش باید داشته باشی تا بتونی خونه بخری اونجا. 

بعد چطور یه نفر با ۷میلیارد داده بود خونه نو در آزادی خریده بود که خیلی لولش از این منطقه پایین تر بود😅😅😅 خووو میرفت تو صادقیه میخرید🤣🤣🤣

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلااماشتباهی اونور پیام گذاشتم😐 ما یه هفتس به کوب داریم دنبال خونه می گردیم هیجی مورد پسندمون نشد😢

رها جان یه هفته زمان زیادی نیس 

گاهی یک ماه دوماه وقت باید بزاری مستاحر نیستین که بگی حالا یه چیزی باشه فقط 

میخای یه خونه ی دلخواهت رو پیدا کنی ان شاالله پیدا میشه

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
پاییز خیلی غرغرو خیییلی یعنی الان اشکم دراورد بخدا نمیدونم چشه به همه چیز گیر میده همش فکر میکنه بهش ...

از کی اینطوری شده؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

رهاگرد جان من یکماهه تمام هرروز تو ماه رمضون دهن روزه بچه به بغل دنبال خونه گشتم تا بلاخره پیدا کردم 

باید صبور باشی و پیگیر

چقد زیاد اوووووف. ده میلیارد حداقلش باید داشته باشی تا بتونی خونه بخری اونجا. بعد چطور یه نفر با ۷می ...

آزادی هم مناطق خوب داره 

با هفت تومن فک کنم سمت صادقیه میشه یه هفتاد متر خوش ساخت خرید حالا یه ذره بالا یه ذره پایین تو این حدودا فک کنم بشه 

ولی خونه نوسازی که ساختش خوب باشه و اینها به نظرم می‌ره رو متری ۱۳۰ حداقل که هفتاد مارس شاید نه تومن آب بخوره 

همه اش تقریبا حدس و گمانه،خیلی تو قیمت ها نیستم