2777
2789
یدونه خواهر داره هرجا میریم بهش میگه بیاد در حدی پرو شده خواهرش که تا میدونه جایی میخایم بریم میگه م ...

این موضوع باید خیلی به طور دقیق بررسی بشه و همه چیز رو به طور مفصل باید دونست و  ولی چون از حوصله تاپییک خارج هست من یه توضیح کلی میدم ولی با توجه به جمله آخرت برای یادگیری مهارت درست تر با مشاور صحبت کن.

پله اول اینه که از این کار همسرت ایراد نگیری.روبه روش نایست نگو چرا خواهرت الویته؟ نگو چرا همیشه با ماست و...

اتفاقا سری بعدی که چنین کاری کرد بگو وای علی چقدر خوشحالم میبینم مردی رو انتخاب کردم که اینقدر مهربون و خانواده دوستم بهت افتخار میکنم که همسری دارم که کمک به خانوادش براش اهمیت داره . ولی عزیز دلم من همسر تو هستم و بهت برای یک عمر زندگی تکیه کردم ؛ دلم نمی‌خواد احساس کنم الویتت نیستم چون می‌دونم قطعا اینطور نیست ؛ اما بعضی از رفتار هات باعث میشه من درباره تو اشتباه فکر کنم و ازت ناراحت بشم.

گاهی دلم میخواد لحضاتی که کنار هم هستیم رو دونفری بگذرونیم و از بودن کنارت لذت ببرم ؛ و.... 

اینا رو وقتی باید بگید رفتارتون کم کم تغیر بدید تا ذهنش آماده بشه و واکنش تند نشون نده 

چطوری تغیر بدید؟ اینبار که خواهرش اومد بگو وای چه خوشحال شدم چه خوب که توهم میای 

یا یبار خودتو بگو به فلانی بگو بیاد خوش میگذره

باید ببینه از سمت شما علاقه هست و احترام نه شکایت و گله 

همه ما به خانوادمون وصل هستیم وقتی همسرمون از خانوادمون گله بکنه طبیعیه که حس بدی بگیریم حتی به حق باشه...

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

اینم بگم تا من حرفی ب خواهرش میزنم میگه منظورت بد بوده درصورتی نبوده و خواهرم ناراحت شده اما اگه خوا ...

این یعنی حسن نیت شما به همسرت ثابت نشده تا وقتی با سیاست بهش ثابت نکردی حرف و گله نکن

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین گلم به همسرت بگو تماس بگیره بهشون بگه من زنگ زدم از طرف خودم و مثلا زینب خانوم دعوتتون کنم خوضح ...

میگم چرا مادرشوهرم اینجوریه اخلاقش بنطرت بدجنسه میخواد از کار من سر دربیاره یا واقعا تنهاس 

ما مدت زیادی اختلاف داشتیم تا حدی ک من اصلا ی مدت محلش نمیزاشت خیلی کم میرفتم خیلی کم زنگ میزدم 

دیگ. خودش بازم زنگ میزد وبا منم حرف می‌زد میدونست دارم کم محلی‌ میکنم بهش 

قبلا میدونستم افسردگی داره ولی الان بازم عود کرده 

مثلا چند شب پیش اومد خونه ما باهم رفتیم خونشون فرداش زنگ زد به شوهرم گفت من دلم تنگ شده برات

پدرشوهرمم زندس البته تنهای تنها نیست 

راستش من دلم براش میسوزه هم بخاطر اینکه تنهاس از نظراتی هم افسردگی داره هم مریضه دلم میخواد باهاش رابطمو خوب کنم باهاش صمیمی بشم ولی میترسم 

احساس میکنم خیلی مهربونه هرکی جای اون بود اصلا محل من نمی اش دیگ

این یعنی حسن نیت شما به همسرت ثابت نشده تا وقتی با سیاست بهش ثابت نکردی حرف و گله نکن

ینی باید بهش بگم از اینکه خواهرم همراهمون خوشحالم و با واکنش های متفاوت این کارو انجام بدم و سر ی موقع مناسب حرفام بزنم درسته؟

میگم چرا مادرشوهرم اینجوریه اخلاقش بنطرت بدجنسه میخواد از کار من سر دربیاره یا واقعا تنهاس ما مدت زی ...

خب عزیزم همه ادما که از روی دشمنی مهربونی نمیکنن 

گاهی اوقات غذا بپز با همسرت برین اونجا 

مثلا ماهی یه بار 

یا جایی میری با اونا برو اینم زیاد نباشه 

یا ماهی یه بار یا دوبار به همسرت بگو یه سری چیزا بگیره بره بهشون سر بزنه 

و اینجوری تو هم برای همسر هم خانوادش عزیز میشی 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

ینی باید بهش بگم از اینکه خواهرم همراهمون خوشحالم و با واکنش های متفاوت این کارو انجام بدم و سر ی مو ...

فقط موضوع خواهرش نیست عزیزم . باید کاملا متوجه بشه از سمت شما مشکلی نیست اتفاقا علاقه هست احترام هست محبت هست . این اثبات شدن چیز راحتی نیست باید صبر داشته باشید چندماه طول می‌کشه بسته به شخصیت همسرت . 

دیگه گله کردن رو به کل قطع کن تا وقتی حسن نیتت ثابت بشه و واکنش بدی نده و احساسات شمارو در نظر بگیره . 

خب عزیزم همه ادما که از روی دشمنی مهربونی نمیکنن گاهی اوقات غذا بپز با همسرت برین اونجا مثلا ماهی یه ...

اوه بخوام باهاش رابطمو خوب بکننم وصمیمی بشم اشکالی داره اخه منم تنهام ی جورایی اونم اخلاقش خوبه ودوسش دارم 

متلا در هفته یکبار بگم بیاد خونمون یا بهش محبت کنم واینا

اوه بخوام باهاش رابطمو خوب بکننم وصمیمی بشم اشکالی داره اخه منم تنهام ی جورایی اونم اخلاقش خوبه ودوس ...

خب پس خوبه 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼