این موضوع باید خیلی به طور دقیق بررسی بشه و همه چیز رو به طور مفصل باید دونست و ولی چون از حوصله تاپییک خارج هست من یه توضیح کلی میدم ولی با توجه به جمله آخرت برای یادگیری مهارت درست تر با مشاور صحبت کن.
پله اول اینه که از این کار همسرت ایراد نگیری.روبه روش نایست نگو چرا خواهرت الویته؟ نگو چرا همیشه با ماست و...
اتفاقا سری بعدی که چنین کاری کرد بگو وای علی چقدر خوشحالم میبینم مردی رو انتخاب کردم که اینقدر مهربون و خانواده دوستم بهت افتخار میکنم که همسری دارم که کمک به خانوادش براش اهمیت داره . ولی عزیز دلم من همسر تو هستم و بهت برای یک عمر زندگی تکیه کردم ؛ دلم نمیخواد احساس کنم الویتت نیستم چون میدونم قطعا اینطور نیست ؛ اما بعضی از رفتار هات باعث میشه من درباره تو اشتباه فکر کنم و ازت ناراحت بشم.
گاهی دلم میخواد لحضاتی که کنار هم هستیم رو دونفری بگذرونیم و از بودن کنارت لذت ببرم ؛ و....
اینا رو وقتی باید بگید رفتارتون کم کم تغیر بدید تا ذهنش آماده بشه و واکنش تند نشون نده
چطوری تغیر بدید؟ اینبار که خواهرش اومد بگو وای چه خوشحال شدم چه خوب که توهم میای
یا یبار خودتو بگو به فلانی بگو بیاد خوش میگذره
باید ببینه از سمت شما علاقه هست و احترام نه شکایت و گله
همه ما به خانوادمون وصل هستیم وقتی همسرمون از خانوادمون گله بکنه طبیعیه که حس بدی بگیریم حتی به حق باشه...