2777
2789
گیر دادن چطور بخدا زنای ک گیر میدن رندگیشون بهتره تا اون شل ولاش

عزیزم اونا گیر نمیدن اونا با زبون بازی و زرنگی مردشون رو حفظ میکنن 

من بارها مراجع داشتم که اقا گفته خانومم همش گیر میداد بهم و اونم دیده این که میگه بزار من امتحان کنم 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

اسی اگه احیانا با همسرت دعوا مردی به هیچچچچ کی تاکید میکنم به هیچ کی نگو چون شما دوتا یادتون میره ام ...

دعوامانه میشه همسرم صداشو میبره بالا باعث میشه خانوادش بفهمن😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا مردای از زنای شکاک خوششون میاد؟🐴جدی میگم اشتباهم ننوشتم

هیچ مردی  که هیچ هیچ آدمی از از فردی که پیگیری هاش به سمت شکاکی هست حس پررنگ پیدا نمیکنه و حسی هم باشه کم کم کمرنگ میشه .

اعتماد خودش یه نوع ابراز عشق هست

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

سیاست رو در زندگی مشترک درک نمی‌کنم! ولی اگر بخوام نکات مثبت و زندگیمون رو بگم اینه که از ابتدا صداق ...

عزیزم سیاست برای خانوما خیلی مهمه و سیاست این نیست که مخفی کاری باشه و ..

اما اینکه بدونی کجا برای خوب شدن حال همسرت چیکار کنی یا کجا حرفی نزنی که تنشش رو بیشتر کنه سیاست زنونس

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

دوستان من فردا مادرشوهرم میاد جایی ک ما زندگی می‌کنیم تو هفته چند بار میادمن راستش دلم میخواد دعوتش ...

دعوتش کن من که هفته ی پیش همشونو صدا کردم کلاس میذاشت هی میگفت نمیام انتظار داره ماهی یکبار صداش کنم در صورتی که اصلا بهمون محل نمیده 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
اگه بیشتر به خانواده و خواهرش اهمیت داد و محبت کرد چه واکنشی درستی انجام بدیم ک بفهمه حسودی نمیکنیم ...

اول باید بگید چه محبتی مثلا؟ شاید از نظر شما زیاده ولی از نظر اون کافی

موضوع رو بگید بهتر راهنمایی میکنم

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

دعوامانه میشه همسرم صداشو میبره بالا باعث میشه خانوادش بفهمن😑

همیشه بهش بگو عزیزم ارومتر صحبت کن تا بهتر متوجه حرفت بشم یا بگو ممکنه داد نزنی 

با ارامش بهتر میتونیم حلش کنیم 

هیچ مردی که هیچ هیچ آدمی از از فردی که پیگیری هاش به سمت شکاکی هست حس پررنگ پیدا نمیکنه و حسی هم با ...

افرین کاملا درسته 🍃🦋

اول باید بگید چه محبتی مثلا؟ شاید از نظر شما زیاده ولی از نظر اون کافیموضوع رو بگید بهتر راهنمایی می ...

یدونه خواهر داره هرجا میریم بهش میگه بیاد در حدی پرو شده خواهرش که تا میدونه جایی میخایم بریم میگه منم میام سعی میکنه بیشتر به خواهرش اهمیت بده حاضره برای اینکه کار خواهرش راه بیوفته کارهای منو کنسل کنه چون میگه خواهرش ناراحت میشه

دعوتش کن من که هفته ی پیش همشونو صدا کردم کلاس میذاشت هی میگفت نمیام انتظار داره ماهی یکبار صداش کنم ...

راستش من مدت زیادی بود باهم اختلاف داشتیم ولی اون بازم پیگیر من بود

چند روز پیشم دعوتش نکردم خودش اومد خونمون گفت خیلی دلم میخواست بیام 

بعد دیگ فهمیدم هم تنهاس هم افسردگی داره خیلی دلم براش میسوزه الان میدونم اگه دعوتش کنم حتما میاد

اخلاقش هنوز دستم نیومده ولی بنطر مهربون میاد با اینکه محلش نمی استم اصلا زنگ میزد حالمو می‌پرسید یا اون روز ی جوری گفت خیلی دلم میخواست بیام خونتون دلم سوخت براش😔😔😔😔😔😔

دوستان من فردا مادرشوهرم میاد جایی ک ما زندگی می‌کنیم تو هفته چند بار میادمن راستش دلم میخواد دعوتش ...

ببین گلم به همسرت بگو تماس بگیره 

بهشون بگه من زنگ زدم از طرف خودم و مثلا زینب خانوم دعوتتون کنم خوضحال میشم تشریف بیارین 

و تو هم سعی کن نهایت سلیقه رو در پذیرایی به کار ببری و با روی گشاده استقبال کنی

اول باید بگید چه محبتی مثلا؟ شاید از نظر شما زیاده ولی از نظر اون کافیموضوع رو بگید بهتر راهنمایی می ...

اینم بگم تا من حرفی ب خواهرش میزنم میگه منظورت بد بوده درصورتی نبوده و خواهرم ناراحت شده اما اگه خواهرش با تندیم بامن حرف بزنه میگه اون منظور بدی نداشته و متوجه ناراحتی من نمیشه