2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خودت شروع کن تا ادمای هم لول خودت پیدا شن

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

سطح بالا را هر طور تعریف می کنی، خودت هم باید به تعریفت نزدیک بشی تا بتونی دوستهایی در سطح مورد نظر پیدا کنی...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

باید لول بالا باشی خودتم چون بعد دو دیقه حرف زدن ببینن بهشون نمیخوری یا دورت میزارن یا دیگه سطح بالا رفتار نمیکنن باهات. دانشگاه خیلی تاثیر هم دانشگاهت خوب باشه هم فعال باشی هم حرفی برای گفتن داشته باشی خودشون میان سمتت 

میخوای باکلاس بنظر برسی؟

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡ 

باکلاس که هستم😃

خب عزیزم ادمای باکلاس که نمیرن دنبال آدمای لول بالا بگردن اونا یه گوشه میشینن بقیه دنبالشون میگردن

بعدم شما با همه آدما همین مدلی باکلاس باش اونا یه مدت که باهاتون رفتو آمد داشته باشن خودبه خود لول بالا میشن

میدونین که آدما رو هم تاثیر میزارن

غ‍‌م ب‍‌ه‍‌م گ‍‌ف‍‌ت: خ‍‌ی‍‌ل‍‌ی ق‍‌وی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی‍‌اا ! گ‍‌ف‍‌ت‍‌م چ‍‌ط‍‌ور:؟ گ‍‌ف‍‌ت: اخ‍‌ه #ن‍‌اب‍‌ودت ک‍‌ردم ول‍‌ی ه‍‌ن‍‌وز داری #م‍‌ی‍‌خ‍‌ن‍‌دی ♡