2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پر از تجربه هستم اگر سوال خاصی دارید بگید 🥰🥰

اگه بیشتر به خانواده و خواهرش اهمیت داد و محبت کرد چه واکنشی درستی انجام بدیم ک بفهمه حسودی نمیکنیم در این مواقع خیلی ریلکس و مناسب رفتار کنیم

پیش شوهرت از خانوادش بد نگو 

من گاهی اوقات گله میکنم از خانوادش اما بدشونو نمیگم پیشش هیچ وقت دوست داشتم همین گله رو هم که میکنم نکنم ولی واقعا شرایطم خیلی سخته و گاهی توقع دارم همسرم درستش کنه

و به نظرم درست نیست صدای جنگ و دعواتون با شوهرتون رو خانواده شوهر بشنوون بزارید تو ذهنشون این باشه که شما با هم خیلی خوبید و هیچ مشکلی با هم ندارید و به هم احترام میزارید و دیگه اینکه اگه با هر کدوم از خانواده شوهر اختلاف پیدا کردید سلیطه بازی درنیارید چون چهره خودتون رو خراب میکنید پیش خانواده شوهر و اقوام شوهر هم میفهمن و شما آدم بده میشید در صورتی که ممکنه تقصیر شما نبوده باشه اما در نیفتید با خانواده شوهر مثلا اگه با خواهر شوهر دعواتون شد خواهر شوهر به مادرشوهر میگه اونم پسرشو که شوهر شماست بر علیه شما در می‌کنه پیش فامیل هم که میشینه چهره خوبی از شما به بقیه نشون نمی‌ده و تو فامیل هم شخصیت بدی پیدا میکنید بزارید اگه قرار باشه یکی آدم بده شناخته بشه اون شما نباشید البته این باعث نشه که بی زبون باشید سوارتون بشن هرکار میخان کنن باهاتون از حقتون دفاع کنید اما با سیاست درست

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ت

میتونم بپرسم کجا این موارد رو دیدی شما 

و اینکه مردا از اینکه دخالتی تو کارشون بشه خوششون نمیاد و بدتر مخفی کاری میکنن و دلزده میشن مردا از زنای با سیاست و در عین حال خاااانوم خوششون میاد گلم 

این تصور اشتباه خیلی از خانوم هاست حتی مراجعین منم بارها گفتن که ما اگه شکاک باشیم جذب بیشتر داریم و این یه باور غلطه 

مرد دوست داره تو ازش سوال بپرسی اما فصولی و شکاکی مرد رو بدتر مخفی کار میکنه

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

دوستان من فردا مادرشوهرم میاد جایی ک ما زندگی می‌کنیم تو هفته چند بار میاد

من راستش دلم میخواد دعوتش کنم خونمون ولی مدت زمان زیادی بینمون شکرت آب بوده البته مادرشوهرم از خداشه من دعوتش کنم چون افسردگیم داره و مریضه خیلی دلم براش میسوزه 

همش میگم دعوتش کنم ولی بازم میگم ن ی وقت پررو میشه 

مثلا دیشبم اومده بود من احساس میکنم خیلی دلش میخواسته بیاد خونمون ولی روش نشده چون شبش زنگ زد به شوهرم ک دلم برات تنگ شده درصورتی ک شب قبلش ما پیشش بودیم 

به نطرم خیلی دوس داره بیاد خونه ما نمیدونم چیکار کنم

اسی اگه احیانا با همسرت دعوا مردی به هیچچچچ کی تاکید میکنم به هیچ کی نگو 

چون شما دوتا یادتون میره اما اونا نه خصوصا مادراتون

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

سیاست رو در زندگی مشترک درک نمی‌کنم! 

ولی اگر بخوام نکات مثبت و زندگیمون رو بگم اینه که از ابتدا صداقت رو مبنا قرار دادیم و هر دو خودمون بودیم! 

بدون هیچ ادایی

احترام متقابل خط قرمز زندگیمونه و هرگز به خودمون اجازه توهین و بی احترامی به هم رو ندادیم. 

هر وقت راجع به موضوعی اختلاف نظر داشته باشیم محیطی رو برای صحبت و مشورت فراهم می‌کنیم و به نتیجه ی مشترک می‌رسیم. 

از همون ابتدا قرار گذاشتیم که هرگز اجازه ندیم هیچ موضوع خارج از رابطمون روی رابطمون تاثیر بگذاره. 

همچنین می‌دونیم که هر چیزی که بین ماست بین ماست. 

پس اگر درددلی هم هست خودمون گزینه ی مناسب همدیگه هستیم!

اعتماد متقابل رو محترم و مهم می‌دونیم. 

یک گروه دو نفره تشکیل دادیم به اسم amd! اول اسم هامون. 

اینطوره که ما یک تیم هستیم و هیچ چیز مخفی ای بین ما وجود نداره. 

هر مسئله ای مسئله ی ماست و در جریان همخ چیز هم هستیم. 

هم فکری هم یکی دیگه از نکات مهممونه. 

برای ریز ترین مسائل حتی کاریمون هم بهترین مشاور هم هستیم و همیشه راجع به همه چیز با هم صحبت می‌کنیم. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy