2777
2789
عنوان

خانوما بچه ای که فصل زمستان بدنیا بیاد درسته اقوام بیان دیدنش یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 46 پست
وای اونا مریضن دیگه پس یه کاری کن تا دوماه بمون خونه مادرت خواهر شوهر من اونجوری کرد دوماه موند خونه ...

خونه مادرم دیگ از همه جا بهتره بنده خدا 

خواهر بخدا من شانس نیاوردم از هیچ جا 

اگه بدونی چه دیوونه خونه ای خونه بابام 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

خواستم از بقیه هم نظر بپرسم ببینم کارم درسته حداقل تا عید کسی نیاد که سرما خوردگی اینا تموم بشه

بعضیا بی فرهنگنن بچه خواهر منو ۳ماهش بود اینقدر بوسش کردن طفلک مننژیت گرفت خدا خیلی کمک کرد تا خوب شد بچتوبدون رودروایسی بغل هیچکس نده نزار هم کسی ببوسه الانم کسی بچه منو ببوسه میگم از پشت سرش بوس کنین صورتشو بوس نکنین نمیخوان که خرجتو بدن هرگیم ناراحت شد بشه مهم بچته ولی زیاد حساس نباش و فکر نکن مریَض میشه بچت به دنیا اومد اگه شیر خودتو دادی تا ۶ماه حتما وینامین و آهن بخور خوا بزرگه مثبت فکر کن تا خوبی برات اتفاق بیفته منم خیلی حساس بودم خیلی اذیت شدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا بی فرهنگنن بچه خواهر منو ۳ماهش بود اینقدر بوسش کردن طفلک مننژیت گرفت خدا خیلی کمک کرد تا خوب ش ...

وای نه اصلا بغل کسی نمیدم 

اصلا بوسه ممکنه نوزاد رو هم خدای نکرده .....

خیلییی خطرناکه تحقیق کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

ای بابا پس بمون خونه درو برا کسی باز نکن تنها راهه

اره به همشون میگم دیر بیان 

هر کدوم هم اومدن بچمو دو دقیقه نشون میدم بعدش میبرم اتاق 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اره به همشون میگم دیر بیان هر کدوم هم اومدن بچمو دو دقیقه نشون میدم بعدش میبرم اتاق

آره بابا من به دوتا از فامیلای فضولمون ندادم بعد اونا همه جاروپر کردن بچشو بغل هیچکس نمیده دیگه خودشون خودکار نمیومدن طرف بچم

آره بابا من به دوتا از فامیلای فضولمون ندادم بعد اونا همه جاروپر کردن بچشو بغل هیچکس نمیده دیگه خودش ...

😂😂😂 بخدا میری طرف جوجه یه مرغ 

مرغه تا چشم آدم و درنیاره دست بردار نیست که چرا میخواستی دست به جوجم بزنی 

حالا فک کن مادری که ۹ماه همه سختی و به جون میخره چه حسی داره 

از الان اعصابم خورد میشه اصلا دوست ندارم حتی بچم و‌نگا کنن نمی‌دونم چه حسیه اومده سراغم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

😂😂😂 بخدا میری طرف جوجه یه مرغ مرغه تا چشم آدم و درنیاره دست بردار نیست که چرا میخواستی دست به جوج ...

آره بابا همه سر بچه اول حساسن ولی برا بچه دوم دیگه ترسشون میریزه میگن فقط بیاین نگه دارین ولی خواهر بچه داری خیلی سخته ها از الان خودتو آماده کن بچت انشالله که آروم باشه زیر سایه پدرمادر بزرگ بشه قدمدار باشه الان که بیکاری بشین راجب کولیک بچه و رفلاکس و آلرژی و اینجور چیزاش بخون دنیا اومد خدا نکرده مشکلات رو داشت پیش زمینه داشته باشی در موردش نکات شیر دهی و اینا حتما بخون لالایی بریز تو گوشیت یا آهنگ تنها برا بچه که بتونی با اونا راحت تر بخوابونیش اینا خیلی کمک میکنه

آره بابا همه سر بچه اول حساسن ولی برا بچه دوم دیگه ترسشون میریزه میگن فقط بیاین نگه دارین ولی خواهر ...

یکم تجربه دارم سر بچه خواهرم 

خدایی وقتی بچشو من نگه می داشتم خیلی آروم بود ولی دست خودش نا آروم چون خیلی مراقب بودم حتی یه چیزایی و من به خواهرم یاد دادم با اینکه بی تجربه بودم 

حموم اولش و من بردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

الهی حالا به خواهرت بگو بیا نگه دار عوض اون روزا

😂وای نه نمیتونه کارش و تایید نمیکنم خیلی منو مامانم شوهرش بهش کمک کردیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

😂وای نه نمیتونه کارش و تایید نمیکنم خیلی منو مامانم شوهرش بهش کمک کردیم

پس خوشانس بوده شمارو داشته بچه من نفخ داشت بخدا کلا ۴ساعت زمین میخوابید بقیش بغلم بود همش من نشسته میخوابیدم خیلی سخت گدشت برام 

پس خوشانس بوده شمارو داشته بچه من نفخ داشت بخدا کلا ۴ساعت زمین میخوابید بقیش بغلم بود همش من نشسته م ...

اره تنهایی سخت میشه ولی من ترجیح میدم تنهایی بزرگ کنم آروم بار بیاد بچم با اخلاق خودم 

چون بچه دست چند نفر باشه خلق و‌خوش متفاوت میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اون موقع هم میشد سرکلاژ کنیولی احتیاط کن استراحت مطلق باش به خودت فشار نیار انشالله چیزی نمیشه من اص ...

الانم مریض شدم خیلی سرفه شدید می کنم رحم استخون واژنم درد داره وحشتناک 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
آره بابا من به دوتا از فامیلای فضولمون ندادم بعد اونا همه جاروپر کردن بچشو بغل هیچکس نمیده دیگه خودش ...

چه بهتر 

دختر من ۲۰ بهمن بدنیا امده بود هوای سرد وبرفو..

بخدا انقدر دروبستن وباز کردن اونروز که روز دهمش بود ماهم بامامانم وخ اهرهام برده بودیمش حموم همه جارو بستع بودیم خونه رو حسابی گرم کرده بوریم تازه لباساشو پوشونده بودم یهو مادرشوهر وخواهرشوهرها وجاریم اومدن انقدر در ورودی را باز کرد وبست اون خواهرشوهر کوچیکم  که ازاون شب دخترم دات الریه کرد تا دوهفته تو که خدا نجاتش داد روزی ۳بار میبردمش دکتر با دفترچه دیگه نگاه نمیکردن بچه ۵ کیلویی شده بود‌نیم کیلو 

خاک تو سرم اخه بگو از چی میترسی بچه رو ازاتاقت بیرون نیار بگو شما بیایید اینجا اوناهم از گرما بپزن برن واقعا حیف که عقل ندلشتم