2777
2789
عنوان

به شوهرم میگم بچه دختره ناراحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2247 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه برگشته میگه از سر صد در صد مگه میشه انتظار داره پسر باشه

درکتون میکنم خیلی بده که توقع دختر یا پسر رو از مادر داشته باشن ولی به همسرتون بگین جنسیت بچه مربوط مادرش نیس بستگی به پدر داره بعدم اصلا به این مسئله توجه نکنید 

البته شایدم حساس شدین و واقعا همسرتون منظوری نداشته 

بچه گناه داره اینکارو نکنین لطفا 

اخه برگشته میگه از سر صد در صد مگه میشه انتظار داره پسر باشه

عزیزم من فکر میکنم شما بارداری هورمونات ریخته بهم 

وگرنه مگه میشه با یه همچین حرفی بخوای تصمیم به سقط بچه بگیری 

مگه شوهرت برگشته بگه من بچه دختر نمی‌خوام 

من نمیخوام دختر باشه

از بچه دختر متنفرم

بابا یه کلام بنده خدا کلمه از سر که صدرصد نمیشه تشخیص داد 

به خدا نمیشه 

آبجی من حتی سنوگرافی رفته بود یه سری بهش گفته بود دختر یه سری پسر 

فکر نمیکنم همسرت هم منظوری داشته باشه 

درکتون میکنم خیلی بده که توقع دختر یا پسر رو از مادر داشته باشن ولی به همسرتون بگین جنسیت بچه مربوط ...

من فکر میکنم استارتر چون هورموناش ریخته بهم خیلی خیلی زیادی حساس شده وگرنه آدم برای یه همچین حرفی خون یکی رو میندازه گردن خودش ؟؟

فکنم خودت ناراحتی و دنبال بهانه ای تا بعدا عذاب وجدان نداشته باشی

چرا عزیزم باید ناراحت باشم بچه اولمه دلم میخواد ی دختر خوشگل داشته باشم شوهرم ناراحتم کرده ججای من نیستین

من فکر میکنم استارتر چون هورموناش ریخته بهم خیلی خیلی زیادی حساس شده وگرنه آدم برای یه همچین حرفی خو ...

اره بعیدم نیس 

کلا باردار ها خیلی حساس میشن مادر من تو حاملگیش رو من حساس شده بود هشت ماه به راه رفتن من گیر میداد میگفت تو یه منظوری داشتی اینجوری راه رفتی😂

درکتون میکنم خیلی بده که توقع دختر یا پسر رو از مادر داشته باشن ولی به همسرتون بگین جنسیت بچه مربوط ...

از اول هعی میگه پسرم پسرم ی بار نگفته دختر قشنگم یعنی چی این حرکت دلم ی جوری میشه 

خیلی مردای ایرانی همینن متاسفانه بعد به دنیا اومدن همه چی درست میشه من سر این خیلی تو نی نی سایت بحث کردم

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش تاب داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶