خانومه چقدر درد کشید تا بچش دنیا اومد هی پوزیشن های مختلف رفت تا بچه بیاد پایین و دهانه واژنش باز شه آخر با دستگاه بیرون اووردن و کلی خانمه پاره شد اندازه کف دست پایینش جر خورد تا نزدیک مقعد دلم کباب شد واسش اصلا ماماها بندش نبودن ک قسمت پرینه رو بگیرن اینقدر پاره نشه خوشحال بود بچش دنیا اومده ولی خب ندیده بود پایینش رو ک چقدر آسیب دیده تا عمر دارم بچه نمیارم
لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
ای بابا تقصیر ماما ها بوده شما خودت بلد نبودی کمکش میکردی خب گناه داره بنده خدا من فکر کردم بخیه جذب ...
اخه من رشتم بهداشت عمومی هست و اجازه دخالت ندارم در حد سرم و اینها هست کارم و بقول شما اینجا شهرستانه زیاد مهم نیس براشون حتی بهداشتی هم نبود کارشون بعد هر کدوم از ماما ها یکی یکی دستشون میکردن واژن خانومه میخاستن از داخل چک کنن ینی دو تا دستو کرد داخل خدایا چی بگم کاش نمیدیدم
لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.