خانومه چقدر درد کشید تا بچش دنیا اومد هی پوزیشن های مختلف رفت تا بچه بیاد پایین و دهانه واژنش باز شه آخر با دستگاه بیرون اووردن و کلی خانمه پاره شد اندازه کف دست پایینش جر خورد تا نزدیک مقعد دلم کباب شد واسش اصلا ماماها بندش نبودن ک قسمت پرینه رو بگیرن اینقدر پاره نشه خوشحال بود بچش دنیا اومده ولی خب ندیده بود پایینش رو ک چقدر آسیب دیده تا عمر دارم بچه نمیارم
لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بخیه هم فقط ۵ تا از داخل خوردم که هیچی مشخص نیست عزیزم❤️بد به دلت راه نده
فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
چرا بخیه میزنن اما اون ناحیه پایین رو باید با دست بگیرن بهش میگن پرینه ک بیشتر پارگی اتفاق میوفته ولی این ماماها اصلا براشون مهم نبود فشار وارد میکردن و اون ناحیه خیلی آسیب دید حتی با دوختن هم درست نمیشه
لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜