2777
2789
عنوان

من وسواسی هستم عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 32 پست

بله وسواس داری 

چون خاله ی خودمم همینجوریه و ب مرور داره حساسیتش روی تمیز بیشتر میشه جوریکه بچه هاش ازش فاصله گرفتن و شوهرش هروز باهاش دعوا داره 

مثلا شوهر و بچه هاش ک از بیرون میان باید پاهاشون رو تو حیاط با لکه شور و تاید بشورن بعد لباسهاشون رو دربیارن و برن داخل بعد مستقیم برن حمام اگه کمتر از یکساعتم بیان بیرون میگه خودتون رو درست نشستید  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بدم میاد اسمش و میذارم تمیزی نه وسواسیواسه پا گذاشتن رو زمین حساس نشو جارو بزن بره

آخه فک کن لابی بیرون خونه محسوب میشه با کفشی که هزارجا باهاش رفتیم میریم اونجا

خوشبحالتون چقدر به جزئیات توجه دارید هیچوقت نفهمیدم چرا بعضیها اینقدر حساس به تمیزی هستن.

منم بدم‌میاد دستشون بعد دستشویی نمیشورن ولی مابقیش اصلا مهم نیست برام.کاش تمیزتر بودمممم

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید

بنظر من حق با توهه

این دیگه وسواس نیست، بحث بهداشته

کسایی که به این موضوع میگن وسواس، قطعا خودشون همین کارا رو میکنن

وسواسی کسایی رو میگن که یه چیزی تمیزه و بارها میشورنش، یا ساعتها توی حموم میمونن و...

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
خوشبحالتون چقدر به جزئیات توجه دارید هیچوقت نفهمیدم چرا بعضیها اینقدر حساس به تمیزی هستن.منم بدم‌میا ...

من خودم در مورد بقیه ش یکم شک دارم حق با منه یا نه ولی خدایی دست به وسیله های دستشویی بزنی دستتو نشوری خیلی چندشه

بنظر من حق با توههاین دیگه وسواس نیست، بحث بهداشتهکسایی که به این موضوع میگن وسواس، قطعا خودشون همین ...

منم همینو میگم اما همه میگن وقتی دیگران اینجوری زندگی میکنن و مریض نمیشن یعنی ایرادی نداره دیگه

من دیگه کلافه شدم واقعا خودم حس میکنم عادیه و اونی که رعایت نمیکنه غیر عادیه اما همسرم میگه تو حساسی

منم دقیقا همینجوریم به هرچی که مهمان دست زده باشه الکل میزنم البته اگه ببینم دستش کثیف مثلا پوشک بچه عوض کرده نشسته یا زیر آب خالی گرفته دستشو،، یا تو سرویس ببخشید میبینم اون سمت سنگ توالت دستشویی کردن بعدش با وایتکس و الکل و سیم ظرفشویی کل سرویس میسابم، مبل هام بعد رفتن مهمون شامپو فرش میزنم،، رو مبل هایی که خودمو همسرم عادت داریم بشینیم پتو مسافرتی انداختم مهمان ک بیاد بر میدارم،،، داخل دستشویی هم پا دری گذاشتم که دمپایی نیارن روی پا دری یا پاشون به کف سرویس بهداشتی نخوره،،، کفش هارم کلا میگم داخل راه رو نیارن فقط بچه خواهر شوهرم ک میاد میاره و حرص میخورم،، مثلا من مطمئنم با دستی ک تو سرویس خودشونو شستن شیر آب میبندن، اونو بعد رفتنشون کلا وایتکس میزنم با شلنگ توالت،، رو بالشت و پتویی ک مهمان استفاده کنه تحت هیچ شرایطی استفاده نمیکنم، متاسفانه یه سری مهمان هام فرهنگ ضعیفی دارن چ مرد چه زن یه هو میرم میبینم با لباس بیرون رو تختم نشستن یا خوابیدن 

واسه گره های زندگیم یه صلوات بفرستین لطفا🌸اجرتون با فاطمه زهرا ❤
منم همینو میگم اما همه میگن وقتی دیگران اینجوری زندگی میکنن و مریض نمیشن یعنی ایرادی نداره دیگه

وای چقدر زندگی با همچین آدمایی سخته. کاش هر کسی با شخصی شبیه به خودش زندگی کنه و رفت و آمد داشته باشه.

مثلا طرف از بیرون میاد یه دست شستن ساده چند ثانیه ای چه ضرری داره که مقاومت میکنن در برابرش؟

بعدم کی دیده که این افراد مریض نمیشن؟ 

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»