2777
2789
عنوان

من وسواسی هستم عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 32 پست
منم دقیقا همینجوریم به هرچی که مهمان دست زده باشه الکل میزنم البته اگه ببینم دستش کثیف مثلا پوشک بچه ...

منم الکل استفاده میکنم و خودم میدونم خیلی کار درستی نیس و بعد از کرونا استفاده از الکل تو ماها شکل گرفت ولی بقیه شو واقعا میفهمم. مهمان با لیباس بیرونی که معلوم نیس باهاش کجاها رفته تو تاکسی نشسته لب جدول نشسته یا تو مطبی جایی میاد رو مبلی میشینه که ما روش دراز میکشیم موهامون میخوره بهش صورتمون میخوره بهش بهتره تمیز بشن ولی شامپو فرشم ایده ی خوبیه برای تمیز کردن. 

سرویس بهداشتی هم به نظر من کاملا مهمه بهداشتی استفاده بشه. منم بعد رفتن بعضی مهمونا کل سرویسو میشورم بعضیاشونو کمتر حساسم چون میدونم رعایت کردن. 

طرف با لباس خوابیده زیر ماشین تعمیر کرده ماشینو با همون میاد تو خونا میشینه رو فرش میشینه رو مبل واقعا کثیفه دیگه

وای چقدر زندگی با همچین آدمایی سخته. کاش هر کسی با شخصی شبیه به خودش زندگی کنه و رفت و آمد داشته باش ...

اره واقعا فک کن طرف از بیرون میاید دستشو به هزارجا زده حالا خونه ی من به جهنم با همون دست میوه میخوره شیرینی میخوره. لعنتی خب بشور دستتو 

آدم دیدم با گربه ی ولگرد بازی میکنه بعد دستشو نمیشوره میگه گربه خودشو تمیز میکنه تمیزه

بعضیا واقعا بی فرهنگن آدمم نمیتونه با همه قطع رابطه کنه که من میگم نهایت بعد رفتنشون تمیز میکنم اما شوهرم میگه تمیز کردن نیازی نیس مردم تو جوب زندگی نمیکنن که تمیزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا فک کن طرف از بیرون میاید دستشو به هزارجا زده حالا خونه ی من به جهنم با همون دست میوه میخور ...

تو کاری که باعث میشه استرست کم بشه رو بکن، کاری به حرف کسی نداشته باش. من میدونم اگر اینکار رو نکنی دائم میخوای نشخوار فکری کنی و این خودش آسیب زننده تره.

واقعا بعضیا هیج درکی از میکروب و ویروس و اینا ندارن. حتما باید یه چیزی بو بده یا دیده بشه تا کثیف بدوننش در صورتی که این چیزا قابل دیدن نیست 

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»