2777
2789
عنوان

من وسواسی هستم عایا

207 بازدید | 32 پست

بچه ها به من بگید من وسواسی هستم یا رفتارام طبیعیه؟

مثلا یکی بیاد خونه م جلوی در بیرون خونه توی لابی آپارتمان کفشاشو دربیاره پاشو بزاره زمین من میگم پاش کثیفه و حس میکنم خونه م هم کثیف میشه

یا مثلا فردی اومده خونه م رفت سرویس من شنیدم که سیفون رو کشید و بدون شستن دستاش اومد بیرون، من به اون آدم میگم کثیف و حس میکنم به هرچی دست بزنه اون وسیله کثیف میشه.

افرادی که میرن مطب و بیمارستان و اینجور جاها بعد با همون لباسا میان تو خونه میشینن رو مبل من میگم مبل کثیف شده و باید تمیز بشه

آیا من وسواسی هستم و این رفتارا عادیه؟ یا حق با منه؟

یکم باید ول بدی

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                                         حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم          https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وسواسی

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

منم بدم میاد اسمش و میذارم تمیزی نه وسواسی

واسه پا گذاشتن رو زمین حساس نشو جارو بزن بره

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

منم همینجوریم دقیقا، منتظرم نظرات بخونم که ببینم وسواسیم یا نه

من دیگه کلافه شدم واقعا خودم حس میکنم عادیه و اونی که رعایت نمیکنه غیر عادیه اما همسرم میگه تو حساسی