2777
2789

شکر خدا همسرم شغل خیلی خوبی داره درامدشم عالیه و من هیچ نیازی به پول ندارم . اما هیچوقت دلم نمیخواد بشینم خونه و منتظر باشم پول بهم بده تا خرج کنم . هرچند که اصلا مرد خسیسی نیست و الانم که خودم درآمد دارم تمام هزینه های زندگی و مسافرت و بقیه چیزا با همسرمه. 

من سالها درس خوندم . اون وقتا ک بقیه مسافرت میرفتن من درس خوندم . اون وقتا که بقیه خواب بودن من تا ۴ صبح بیدار بودم و درس خوندم . مجرد بودم اون موقع میرفتم تو اتاق سرد بخاری‌رو روشن نمیکردم تا اتاق گرم نشه تا خوابم بگیره و درس میخوندم . این همه زحمت نکشیدم که بشینم خونه . 

خانم هایی که انتخاب کردن خانه دار باشن به هر دلیلی نظرشون کاملا محترمه . هر کسی شرایط زندگیش و صلاح خودش رو بهتر میدونه . اما این ک یه سری از خانم های خانه دار فکر میکنن خانمای شاغل در واقع دارن حمالی میکنن و اونا تو خونه در حال استراحت و کیف دنیارو میبرن و پول مفت شوهر رو خرج میکنن اصلا قابل احترام نیست برام . ( نمیگم از سر حسادت )

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر چقدر هم ک شوهرت دست و دلباز و پولدار باشه بازم یه جایی پیش میاد که حس بدی بهت دست میده از این که دستت جلوش دراز کنی 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

خوشبحالت منم امسال تصمیم گرفتم ازمون شرکت کنم از زمین و زمان برام بارید نتونستم بخونم..  منم دلم برا اون همه تلاش بچگی م میسوزه 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

منم مثل شما درس خوندم والان نمیدونم برم سرکار یا نه قبلا میرفتم اماالان اگه بخام برم بچه هام آواره میشن چون شوهرم شیفته ولی حقوقش خوبه و من اگه برم سرکار برای حقوق۱۰تومن نمیدونم اصلا برام صرف داره برم یانه 

مرسی ک بهم تلنگر زدی

دیگه داشتم از همزمان کار کردن و خانه داری خسته میشدم

با تاپیکت یاد همه اون کارایی ک برای درس خوندنم کردم افتادم

اینکه هیچ جا نمیرفتم هیچ مهمونی تفریحی مسافرتی و تنها میموندم خونه ک درس بخونم اینکه صبح ساعت4 بیدار میشدم تو سرما گرما درس میخوندم و زودتر میرفتم کتابخونه تا اخر تایم میموندم

همه اینا رو یادم رفته بود و منتظر بودم عید بشه تا بشینم تو خونه ممنونم بابت تلنگرت

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
عاشق مستقل بودنم لامصب خیلی خوبه

و حس خوب مستقل بودن و حضور در جامعه هییییییچ ربطی به پول نداره . 

دقیقا شرایط همو داریم،  همسر منم شغل خ خوبی داره،  دقیقا اندازه حقوقی هم ک میگیرم میزنه به کارتم. 

ولی متاسفانع یک ماه بی کار شدم و دارم دیوانه میشم برام دعا کنید هر چی صلاحمه برام اتفاق بیوفته

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑