میبینی طرف اومده جلو دوربین روتین پوستی انجام میده و ارایش میکنه و یکی از دوست دختراش حرف میزنه یکی میگه تا حالا به چند نفر خیانت کردمو نمیدونم ازین حرفغ اینا واقعا مردن واقعا به بعضیا نباید گفت مرد باید گفت... ابناهم مردن اون نوجوون ۱۵ ساله ای که از همه چیش گذشت تو سرما و گرما تو دوران جنگ از وطنش دفاع کردم مرده جامعه ما داره به کجا کشیده میشه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خود فروختگی ،فقر فرهنگی ،تربیت نادرست، ماهواره و تربیت کوچه بازاری ، نبود ایمان و انسانیت ، تهاجم فرهنگ نادرست غربی که خودشونم از پا دراورده ،متاسفانه مردم خوبی ها رو زیاد انجام نمیدن اما برای بدی خیلی زیاد از هم تاثیر میگیرن
⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
یک نفر یک حرفی زد چند روزه توی فکرشم گفت از وقتی خانما دم از استقلال و ....... زدن مردامون دیگ ...
حالا مستر هانتر بلاگره همین حرف شمارو بصورت علمی توضیح میده دلیلشو
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
یک نفر یک حرفی زد چند روزه توی فکرشم گفت از وقتی خانما دم از استقلال و ....... زدن مردامون دیگ ...
جالبش اینجاست به اینایی که رفتن ازمثلا استقلال خانما دفاع کردن میگن شهید، شهید حرمت داره هرکسی که حرمت شهذارو نگه نداره ایشالله که خدا بزنه به کمرش ببین شهدای ما رفتن از کیا دفاع کردن
و سعی کن روی خودت کار کنی چون ،تربیت غیر مستقیم هست.
از ائمه اطهار هم کمک بخوای.
درسهای استاد شجاعی هم تو این زمونه خیلی کمک میکنه .
سلام عزیزان .یک حسینیه در مشهد گروهی رو تشکیل دادن برای ازدواج افراد مجرد.و معرفی موارد ازدواج به همدیگه. اگه هر فرد مجردی رو میشناسید که قصد ازدواج داره،چه آقا و چه خانم.و در هر سن و سالی،میتونید به آیدی زیر در ایتا و سروش پیام بدید ،تا فرم های ثبت نام رو در اختیارشون قرار بدهند.😊@andishehayniko