2777
2789
عنوان

امشب دوباره روانی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 72 پست
دوسش داری احتمالا ولی حس یک طرفه به درد نمیخوره عزیزم

من دیگ دوسش ندارم ولی رابطم باهش خوبه خوش اخلاقم 

ولی دلم هم نمبخواد طلاق بگیرم حوصله جنجال ندارم 

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دید خانواده نه از دید خودش خوب باش بزار برا مردم بد باشی اونا تحسینت نکنن ولی شوهرت بکنه شاید اون ...

حرفت دقیقا درسته 

ولی ببین هرکار میکنم کلا راضی نیست 

از این مدل آدم هاس ک هیچیو نمی بینه و از همه چی ناراضیه و غر میزنه و دعوا میکنه 

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
دوست ندارم خونمو ترک کنم

میدونم چی میگی اما ب چ قیمتی منم ی زمانی مشکل تو رو داشتم همون اوایل زندگیمون اما شوهرم اهل خیانت نیودا سر مشکلات دیگه منم ک دور از خانوادم بودم فاصله هم زیاد بود زمان برد تا حلش کردم اما وقتی حل شد ب خانوادم گفتم 

میدونم چی میگی اما ب چ قیمتی منم ی زمانی مشکل تو رو داشتم همون اوایل زندگیمون اما شوهرم اهل خیانت نی ...

میدونی هیچ جا دیگ جز خونه خودم طاقت نمیارم ارامش ندارم 

خیلی بیشتر از تحمل این اعصابم بهم می ریزه

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
من دیگ دوسش ندارم ولی رابطم باهش خوبه خوش اخلاقم ولی دلم هم نمبخواد طلاق بگیرم حوصله جنجال ندارم

حالا که نمیخوای جداشی یه مدت جوابشو نده و در مقابلش فقط سکوت کن شاید به خودش اومد و رابطتون درست شد 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

حالا که نمیخوای جداشی یه مدت جوابشو نده و در مقابلش فقط سکوت کن شاید به خودش اومد و رابطتون درست شد

از این مدل شخصیتاس ک اگر سکوت کنه بدتر میکنه 

با مقابله به مثل آرومتر میشه 

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
میدونی هیچ جا دیگ جز خونه خودم طاقت نمیارم ارامش ندارم خیلی بیشتر از تحمل این اعصابم بهم می ریزه

منم نرفتم موندم اما الان طوری شده ک اون شده زن منم مرد در این حد تغییر دادم همه چیو آرامش امروزمو مدیون روزای سختی می‌دونم ک تو این شهر غریب بدون ی آشنا تحمل کردم البته خانواده شوهرم بودن اما خودش همون اول از عمد با همه قطع رابطه کرد 

از این مدل شخصیتاس ک اگر سکوت کنه بدتر میکنه با مقابله به مثل آرومتر میشه

پس در موقعیت داد و بیداد و غر قرارش نده زیر حرفش باش و بهونه دستش نده

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...