2777
2789
عنوان

امشب دوباره روانی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 72 پست
نمون باهاش داری تحقیر میشی تو این زندگی ببخشید اینو میگم ولی وقتی زنی برای مردش تموم بشه با موندن کن ...

خودش هم یکسره میگه طلاق میدم ولی هنوز که نداده 

اره دیگ نمیخوادواقعا 

من کوچکترین محبتی ب من میکنه انقد ارومم و مهربون میشم همچی یادم میره 

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش هم یکسره میگه طلاق میدم ولی هنوز که نداده اره دیگ نمیخوادواقعا من کوچکترین محبتی ب من میکنه انق ...

زندگیتون یه خورده طنش داره ولی نابود نشده دوست داره مطمئن باش چون بجای زن اوردن خب یه خود ارض..ایی کرده فقط و فقط تو نشاط خونه ای تو یه گلی که چون یه مدت به خودت بی توجهی یکم پژمرده شدی ولی با رسبدگی درست میشه

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
خودش هم یکسره میگه طلاق میدم ولی هنوز که نداده اره دیگ نمیخوادواقعا من کوچکترین محبتی ب من میکنه انق ...

دوسش داری احتمالا ولی حس یک طرفه به درد نمیخوره عزیزم 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ناراحت نشی تاپیکتو خوندم مال قبلش یکم حال روحیت خوب نیست دارو مصرف کنی خوب خوب میشی برو ورزش اذیت نک ...

من خیلی باهش خوبم

در حدی که خانوادش به خاطر اخلاقاش بهش تذکر میدن انقد ک اخلاقش بده 

میدونی خواهرش میگه چون خیلی نی نی به لالاش میزاری بد تر شده

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم

چرا موندی 

برو گاهی هیچ چیزی رو نمیشه تغییر داد

فقط باید رفت

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
من خیلی باهش خوبمدر حدی که خانوادش به خاطر اخلاقاش بهش تذکر میدن انقد ک اخلاقش بده میدونی خواهرش میگ ...

بی عزت نفسی فقطططط ترمیمش کن

ببخشید نظر شخصیم را می نویسم وقتی شخصی چه خانم چه آقا با وجود داشتن شریک زندگی به رضایت جنسی نمی رسه وقتی طرف مقابل به نیازهاش توجهی نمی کنه آیا راهی جز استمنا داره؟ چرا فکر می کنید آدم باید ناچار باشه با هر موجودی چون همسر یا پارتنرشه ابراز رضایت کنه و خوشحال باشه. البته منظور استارتر محترم نیست کلی گفتم

من خیلی باهش خوبمدر حدی که خانوادش به خاطر اخلاقاش بهش تذکر میدن انقد ک اخلاقش بده میدونی خواهرش میگ ...

از دید خانواده نه از دید خودش خوب باش بزار برا مردم بد باشی اونا تحسینت نکنن ولی شوهرت بکنه شاید اون مثلا مانتو بلند برا ابجیش دوست داشته باشه ولی برا تو نه ممکنه مثلا انتظار دتشته باشه برمیگرده از سرگار تو بری استقبالش ولی تو مجردیش بدش میومده حتی سلامش کنن