2777
2789
عنوان

امشب دوباره روانی بود

828 بازدید | 72 پست

اینجا مینویسم که بمونه برام 

دیشب رفتم خونه مامانم اون نیومد موند خونه وقتی برگشتم خوابیده بود رفتم دسشویی موقع اشغال ریختن تو سطل زباله دیدم  یک دستمال با فشار طوری که انگار قرار بود بره زیر پنهان بشه و با بی دقتی خارج از پلاستیک توپونده شده بود، برداشتم ک درست بزارم داخل پلاستیک ،دیدم خیسه مشکوک شدم بوش کردم، دیدم بله…

به روش نیاوردم گفتم دعوا درست نکنم دیگ اعصابم واقعا ب این بحث ها نمیکشه

امروز رفت بیرون و برگشت گفت میرم حموم گفتم اره برو

دمه حموم صدام کردم حوله ببرم 

حموم ما کنار اتاق واحد کناریه اگر در باز باشه صدا از خونه ها میاد و میره

هنوز حوله رو ندادم گفت دروببند دروببند 

منم گفتم صبر کن از لای در بیام اینور میبندم 

دیگ شروع کرد ب دادو بیدادو دعوا 

داد میزد و منم جوابشو میدادم خلاصه باز شروع کرد ب توهین ب خودم و تو سر زدن گذشته 

پرید منو زدو منم چون قرار بود خونه مامانش بره نتونستم زیاد از خودم دفاع کنم و خوردم 

گفت از خونه من برو بیرون میندازمت بیرون 

قرار بود منم ببره خونه مامانش گفت نیا خونه ما و نرفتم دیگ رفت 

کلا از من بدش میاد هرز پریده الان حوص هرز پریدن داره من مزاحمشم دلش میخواد منو بندازه بیرون بقول خودش مث باباش عشقو حالش رو کنه

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه چرا دلیل این نخواستن چیه 

بچه ام دارید 

نپرسیدی مرگت چیه

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

نمون باهاش داری تحقیر میشی تو این زندگی ببخشید اینو میگم ولی وقتی زنی برای مردش تموم بشه با موندن کنار اون مرد داره  بزرگترین خیانتو در حق جسم و روح و... میکنه

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

بنظرم استمنا چون وسیله بهداشتی لای دستمال نبود

ناراحت نشی تاپیکتو خوندم مال قبلش یکم حال روحیت خوب نیست دارو مصرف کنی خوب خوب میشی برو ورزش اذیت نکن خودتو بحث نکن لباسای قشنگ بخر بپوش یه بار انقدر قربون صدقش برو تعجب کنه جلوش به خودت برس ارایش کن از کاری که لذت میبری انجام بده

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید