2777
2789
نه اینکه کارش باشه این، اونوقت قضیه فرق میکنه.ادمی جایزالخطاست خب نهایت تا دوبار تکرار،بقیه ش باید د ...

یکی در حقت بدی میکنه 

با اونی که نمی گم محبت هیج کاری برات نکرده برات فرقی نداره؟ نسبت به اون که هیچ کاری‌نکرده باید بی تفاوت بود نه اونی که بدی کرده این حرف شما عادلانه نیست آوم بد لایق حتی بی تفاوتی هم نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه متاسفانه من نمی تونم ببخشم همش از طرف بدم میاد انتقام هیچ وقت نمی گیرم ولی ازش متنفر میشم

به خاطر خودت ببخش عزیزم،نه اینکه اون فرد لایق بخشیدنه تو لایق ارامشی، کینه مثل به بار سنگین روحمون رو اذیت میکنه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
من تفکراتم متفاوته با شما . دست خودمم نیست .خودمم گاهی اذیت میشم میترسم ی روز اتفاقی ک نباید بیفته ...

بایدم متفاوت باشه همونطور که من مثل تو هرگز فکر نمیکنم.ولی همیشه باید راه درست و خوب  رو انتخاب کرد خصوصا وقتی میدونی راهت اشتباهه و  و میگی اذیتی.این یه نشونه هس.باید کار کنی رو خودت

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
بایدم متفاوت باشه همونطور که من مثل تو هرگز فکر نمیکنم.ولی همیشه باید راه درست و خوب رو انتخاب کرد ...

من همش سعی در این دارم که با هرکس در حد رفتارش برخورد شه این که گاهیی با ادم بد تو یک جایگاه باشی و با اون برخورد نشه به نظرم بی عدالتیه

یکی در حقت بدی میکنه با اونی که نمی گم محبت هیج کاری برات نکرده برات فرقی نداره؟ نسبت به اون که هیچ ...

من بیتفاوتی نگفتم دور شدن و بی محلی گفتم.ینی اینکه کلا حسابش نکن که هست ندیده ش بگیر،میتونم برسونم منظورمو؟از دنیات حذفش کن چکاریه که چند تن سنگینی کینه رو باخودت حمل کنی و خودتو دچار به انواع و اقسام مرضها بکنی!!در نهایت هر جور راحتی و فکر میکنی درسته اونو بکن تحمیل نمیکنم

من همش سعی در این دارم که با هرکس در حد رفتارش برخورد شه این که گاهیی با ادم بد تو یک جایگاه باشی و ...

خوب من وقتی پیش کسی باشم که با هم مشکل داریم . اصلا فشارم میره بالا عصبی میشم حالم بد میشه . بخاطر همین ترجیح میدم کلا جایی که اون هست من نباشم . اخه میرمم خوش نمیگذره بهم ‌ .بعد فکر کن من با این ادم آشتی کنم چجور یاد اون دوران ک اذیتم کرده نیفتم

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
من بیتفاوتی نگفتم دور شدن و بی محلی گفتم.ینی اینکه کلا حسابش نکن که هست ندیده ش بگیر،میتونم برسونم م ...

اره منم زاتا همین کارو میکنم گفتم انتقام نمیگرم 

از این بع بعد سعیمو میکنم که بدمم نیاد نمی دونم

من همش سعی در این دارم که با هرکس در حد رفتارش برخورد شه این که گاهیی با ادم بد تو یک جایگاه باشی و ...

شما کلا روی مسیله رو عوض کردین!!ااین گفتت یه دنیا فرق داره با عنوان تاپیکت!!

من دیگه باید برم بخابم موفق باشی