2777
2789

منم

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کینه ای نیستم حتی دلخوری های بزرگم با دیدن رفتار خوب طرف برطرف میشه مگر اینکه به اشتباهش ادامه بده

نه متاسفانه من نمی تونم ببخشم همش از طرف بدم میاد 

انتقام هیچ وقت نمی گیرم ولی ازش متنفر میشم

من کینه ای نیستم،طرف پشیمون بشه و از دلم دربیاره و جبران کنه میبخشمش.بشدت طرفدار صلح و آرامشم.

پشبمون بشه

جبران کنه

ازدلت دربیاره 😄

بابا طرفدارارامش😅

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
و من کاملا برعکس توام .من میگم اگه ببخشم ب خودمو شخصیت و غرورم توهین کردم . من با یکی کات میکنم کلا ...

مثل منی 

منم خیلی راحت آدما را از زندگیم و ذهنم پاک میکنم 

اگه کسی اشتباهی بکنه تو رابطه و این اشتباه را چند بار تکرار کنه ، دیگه بعد از بار سوم هیچ وقت نمیتونم اونا دوست داشته باشم 

کلا حذف میشه ، خیلی هم راحت با نبودش کنار میام انگار از اول نبوده ، یعنی آدما زود از چشمم می افتن 

و من کاملا برعکس توام .من میگم اگه ببخشم ب خودمو شخصیت و غرورم توهین کردم . من با یکی کات میکنم کلا ...

نه اینجوری فکر نکن.اونوقت باصفات خداوند درتناقض میشه خدا نکرده‌.اینجوری بیشتر بخودت صدمه میزنی،سخت نگیر گفتم که طرف پشیمون بشه و جبران کنه،اونوقت دیگه مرض نداریم که کش بدیم

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
پشبمون بشهجبران کنهازدلت دربیاره 😄بابا طرفدارارامش😅

اره دیگه.کینه اینا هرکارررری کنی براش عمراااا از یادشون بره و ببخشن.ولی طرفدار صلح و ارامشا بدنبال بهانه ای برای شاد بودن و درارامش بودن هستن

خب احساس سو استفاده دست میده به ادم

نه اینکه کارش باشه این، اونوقت قضیه فرق میکنه.ادمی جایزالخطاست خب نهایت تا دوبار تکرار،بقیه ش باید دور شی ازش و محل ندی دیگه نه اینکه کینه بدل بگیری و خودتو عذاب بدی

نه اینجوری فکر نکن.اونوقت باصفات خداوند درتناقض میشه خدا نکرده‌.اینجوری بیشتر بخودت صدمه میزنی،سخت ن ...

من تفکراتم متفاوته با شما .  دست خودمم نیست .خودمم گاهی اذیت میشم میترسم ی روز اتفاقی ک نباید بیفته . اونوقت نمیدونم چجور باهاش کنار بیام 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه