2777
2789

خیلی خلاصه وار بخوام بگم براتون

یه اشنا داریم ک ازش بدم میاد ، دلم نمیخواد ببینمش 

از همه جاهم لغو کاربریش کردم ک نبینمش

ولی‌گاهی مثلا پیش میاد ک ییینمش و هیچ حرفی هم رد و بدل نمیشه بینمون و کلا همه جوره قطع ارتباطیم

ولی خب بعضی وقتا میرم‌تو فکرش

میخام‌یجوری باشه ک اصلا هیچ اهمیتی نداشته باشه برام

چی کنم‌بچاا

نمیخوام اصلا راجبش فکر کنم 

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

مثل ارتباط من با کل فامیل

میخوام هیچ ردی ازش تو ذهن و فکرم نباشه

نمیدونم چی کنم

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب امکان نداره یکی رو کامل از ذهنت در بیاریباید جایگزین کنی چیزای دیگه رو به جاش

بدم میاد ازششش خیلی

لابد اون تو فرکانسته و خیلی بهت فکر میکنه ک ناخوداگاه میاد تو ذهنت

دقیقا همین فکر رو دارم

بشدت درگیر منه

پریروز دیدم پیش دوستام داشت از من سوال میپرسدی

دلیلشو مشخص کن واسه ی خودت و بعد بگو این جایگاهی نداره تو ذهنم که بخوام بخاطرش نفرت به خرج بدم

ادم سمی مضخرف 

و توهم عقلانی میخوایی که قبول کنی بدت ازش میاد ولی قلبی اینطور نیست درسته؟

نه اتفافا هم قلبی هم عقلی دیدم چقدر بی ذات و حسوده

چی میکنیییی

نمیدونم چیکار کنم بعضی وقتا به خاطر همین موضوع جاهایی که امکان داره باشه نمی‌رم 

در صورتی که واقعا اهمیتی ندارد وو به خودم سخت میگیرم فقط 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀