2777
2789
عنوان

افتضاح صورتم ناقرینگی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اول بدون هیچکس صورتش کاملاااا تقارن نداره دوما لنز گوشی صورت را همیشه عریض تر و زشت نشون میده اینو اکثریت قبول دارن ولی حالا اینکه ناقرینگی داره منم این مشکل را دارم و دیدم الکی نیس تو واقعیت هم همین مشکل را دارم ولی بقیه درست میگن درحدی نیس ک یه صورت مشکل دار داشته باشی و بقیه متوجهش بشن منتهی تو عکس اینو خیلی بدتر مشخص میکنه و تنها راهش اینه اولا اهمیت نده و بگو اوکی خودمو همینجوری دوست دارم و خود واقعیم اونه ک تو آینه میبینم من فقط بد عکسم ماهم🌛 وقتی ازش عکس میگیری بد می افته ول دلیل براین نیس تو واقعیتم همون شکلیه و زشته، دوما ک با دوربین گوشی عکس نگیر مثلا من با دوربین اسنپ چت اینستا اینجور جاها عکس میگیرم چهرمو خوب نشون میده مثل خود واقعیم تو آینه منظورم این نیست با افکتی بگیریا نه بدون فیل*تری ولی دوربین اون برنامه، سوم هم اگه پول داری برو خب مشکل ناقرینه بودنتو حل کن مثلا من صورتم بخاطر دندون هامه ک ناقرینس، از عمل و اینا ک نچرال بودن صورتمو بگیره اصلا خوشم نمیاد ولی اینکه مثلا دندون هامو لمینت کنم یا چیزای این مدلی اینو دوس دارم ولی خب خیلی گرونه پول ندارم😂

و خدایی که به شدت کافیست💌

ناترازی صورت به علت عدم تراز لگنی در بانوانه 

یه گوشه ابرو پایین تر از سمت دیگه پف همون چشم بیشتر و گوشه‌ی لب هم افتاده تر در همان طرف صورت ،حتی حالت بینی هم ممکنه عوض بشه 

اگه این ناترازی رو دارید بهتره برید که لگنتون رو جا بندازن افراد باتجربه طبی بلدن 

من یک کانال دارم ایتا خیلی در این مورد گفته خاستی بگو لینک بفرستم