من خودم خیلی رسمی ام و فاضله امو حفظ میکنم کلا شخصیت ام اینطوره ولی آره بگو بخند هست بین همکارا و واقعا هم مثل دوست همو میبینن حقیقتا بیشتر از اعضای خانواده کنار همدیکه هستن تو طول روز طبیعیه ضمیمیت ایحاد بشه.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عجیب نیست تفکر ما اینه.. چشم و دل سیر و پاک باشه ایراد نداره
فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
…هر آدمیزادی، یک «رفتهای» دارد که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤 دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤 هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست... برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان
من قبلا سرع کار میرفتم صاحب کارم مرد بودجوونم بود ولی خیلی مرد خوبی بود امیدوارم هرجا هست تنش سالم ب ...
خدا زیاد کنه اینجور آدمارو🌻
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....