2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 28 پست
همیشه از این میترسم که پدر مادر بالا سرم هستن ایشون اینطوری بهم توهین میکنه، خرج دوا دکترم موقعی مری ...

تو خدا رو داری غصه نخور خدا میگه از جایی گمان نمیکنی از همون جا روزی میدم

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

همسرتون حرف آخرش چیه چی میگه

زور میگه خرج من و بچه رو نمیده، برامون وقت نمیذاره، به مادرم و خانوادم بی احترامی میکنه، هیچ رابطه ای نداریم هر سری باهاش حرف میزنم سرش تو گوشیشه همیشه میگه پول ندارم، جدیدا هم غذا میگیره خودش و دخترم میخورن به من نمیده، تلویزیون خونه رو قطع کرده نتونیم ببینیم ... آخرش میگه خونه رو ازت میگیرم میفرستم خونه مادرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خدا رو داری غصه نخور خدا میگه از جایی گمان نمیکنی از همون جا روزی میدم

مرسی عزیزم که من رو آروم کردی مادرم از غصه من داغون شده یه روز خوش نداره پناه آوردم به اینجا که دردم رو بگم، الهی غم نبینی سر نمازت من رو یاد کن🙏🙏😔

زور میگه خرج من و بچه رو نمیده، برامون وقت نمیذاره، به مادرم و خانوادم بی احترامی میکنه، هیچ رابطه ا ...

بگو باشه خونه رو بده بهش و برو خونه مادرت

مرسی عزیزم که من رو آروم کردی مادرم از غصه من داغون شده یه روز خوش نداره پناه آوردم به اینجا که دردم ...

خواهش میکنم خجالتم نده من حقیر چیکار کردم 

الهی بهترین ها رقم بخوره برات

من خودم میگم بیا مهریه م رو بریم محضر ببخشم نمیاد 

آخه ثواب زیادی داره 

خب شما هم مادیات مهم نباشه برات

عمدا اذیتت میکنه که تسلیم بشی خب نیازی به اذیت نیست برو محضر و بزن به نامش و تمام‌

بچه رم نمیده بهت یعنی؟یا میده ؟

بگو باشه خونه رو بده بهش و برو خونه مادرت

سخته خوب وضع اقتصادی خونوادم خوب نیست با یه بچه چجوری برگردم دوباره، هرچند خیلی مهربونن الانم اونا ما رو ساپورت میکنن، وحشت این رو دارم که یه دختربچه رو تک تنها چطور بزرگ کنم الان کار ندارم بچه هم بره مدرسه، میخوام از مدرسه بیارمش چجوری از  سرکار برم دنبالش، از اونطرف چجوری دختربچه رو خونه تنها بذارم با این وضع جامعه نمیدونم همش این افکار میاد سراغم دنبال هرکاری میرم نمیشه

سخته خوب وضع اقتصادی خونوادم خوب نیست با یه بچه چجوری برگردم دوباره، هرچند خیلی مهربونن الانم اونا م ...

منم دخترم و تنها نمیزارم کم مونده بشه ۳سال 

مجبوری سر کار نری و یکمی قناعت و صرفه جویی کن

دخترت و ببر سرکار

یا یه مدت کار نرو یه کاری مثل خیاطی باشه که پیش بچه ت باشی اگه یاد گرفتنی یه برو خیاطی یاد بگیر و چرخ یاسمین بگیر و تو خونه بدوز 

سخته خوب وضع اقتصادی خونوادم خوب نیست با یه بچه چجوری برگردم دوباره، هرچند خیلی مهربونن الانم اونا م ...

خدا بزرگه نگو سخته این یعنی بدگمانی به خدا 

به خدا اعتماد کنیم

منم دخترم و تنها نمیزارم کم مونده بشه ۳سال مجبوری سر کار نری و یکمی قناعت و صرفه جویی کندخترت و ببر ...

من فقط دنبال درس بودم خیاطی بلد نیستم متاسفانه.

دیشب دیدم خواهرش داره پافشاری میکنه به شوهرم که  به وکیلی که دامادشون معرفی کرده زنگ بزنه خدا ازشون نگذره هیزم رو آتیشن

خدا بزرگه نگو سخته این یعنی بدگمانی به خدا به خدا اعتماد کنیم

خیلی شرایطم سخته از بدن لرزه و استرس مریض شدم هم خودم هم بچم بعد شوهرم به همکارای خانمش عزیزم عزیزم میکنه و به اونا آرامش میده

خیلی شرایطم سخته از بدن لرزه و استرس مریض شدم هم خودم هم بچم بعد شوهرم به همکارای خانمش عزیزم عزیزم ...

وا خدا خودش هدایتش کنه

مریض چرا آدم ناراحت میشه غصه میخوره زجه میزنه به درگاه خدا بعدم بلند میشه به زندگیش میرسه 

خواهرش هم پاش گیره توی وادی حق الناس خیلی اشتباه میکنه ظلم میکنه به خودش هم ظلم میکنه آخه بسپار به خداوند بزرگ

من فقط دنبال درس بودم خیاطی بلد نیستم متاسفانه. دیشب دیدم خواهرش داره پافشاری میکنه به شوهرم که به ...

کآری نداره برو کلاس خیاطی سریع یاد میگیری هم شیرینه هم سرگرم میشی گذر زمان و متوجه نمیشی

برو کلاس تجوید قرآن حفظ قرآن مفاهیم قرآن

وا خدا خودش هدایتش کنهمریض چرا آدم ناراحت میشه غصه میخوره زجه میزنه به درگاه خدا بعدم بلند میشه به ز ...

اینقدر از جادو و دعا نتیجه گرفتن به خودشون مطمئناً، حساب کن داره به شوهرش میگه واسه جدایی برادرش وکیل پیدا کنه و اون داماد اینقدر مطیعشونه، با چشم خودن زندگیشونو دیدم مدام در حال مشروب خوردن و بی نمازی هستن و من رو به خاطر حجاب و نماز خوندنم مسخره کردن اما خواهرشوهرام و مادرشوهرم هر روز آرامش دارن و همیشه به هرچی خواستن رسیدن، من دارم از نابودی زندگیم نابود میشم اون دنبال پیدا کردن معشوقه جدیده و کلی به خودش میرسه😔

کآری نداره برو کلاس خیاطی سریع یاد میگیری هم شیرینه هم سرگرم میشی گذر زمان و متوجه نمیشیبرو کلاس تجو ...

نمیخوام غر بزنم اما اینکه وقت گذاشتی منم خواهرانه دارم درد دل میکنم من همش استرس اینو دارم زود کار پیدا کنم خرج دخترم و خودم رو بدم پولی در بساط ندارم بخوام وقتم رو بذارم برای کلاس، خودم زبانم خوبه فوق دارم بخوام میتونم برم سرکار مشکل اینه پول کار میره برا مهد بچم و چیزی نمیمونه بخوام باهاش تنهایی زندگی رو بچرخونم