2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

164 بازدید | 24 پست

کسانی که طلاق عاطفی گرفتند لطفا تجربیاتشون رو به اشتراک بذارن، اینکه چطوری این برزخ رو تحمل می کنن. با بی احترامی های خانواده شوهر، بی محلی و بی احترامی شوهر، آینده مبهم بچه ها، ترس از آینده، ترس از تنهایی بزرگ کردن بچه... لطفا اگه شما هم تو شرایط من هستین بهم هم فکری بدین من دقیقا تو همین برزخ گیر کردم انگار تو دریا دارم غرق میشم یا یه اتاقی که اکسیژن نداره... خیلی بده خیلی

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه 

۳دقیقه درقیامت 

شنود

تقاص 😊😊😊😊😊

نماز و روزه با آدم آرامشی میده که هیچ طوفانی نمیتونه از بین ببره

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

من 20 سالمه مامان و بابام مثل شما طلاق عاطفی گرفتن و فکر میکنن من متوجه نیستم از 14 سالگی حدودا متوجه شدم اگر بچه داری فکر میکنی با اینکار اونا آسیب نمیبینن سخت در اشتباهی  من خیلی وقتا در تاریکی و تنهایی خودم گریه میکنم........ 🥀میگم جدابشن بهتره آرامش منم بهتر بود ....... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 😊😊😊😊😊نماز و روزه با آدم آرا ...

اتفاقاً همش رو خوندم اما چه میشه کرد آدم زنده زندگی میخواد هرچی خدا رو صدا میزنم احساس میکنم ازم رو برگردونده جوابم رو نمیده

اتفاقاً همش رو خوندم اما چه میشه کرد آدم زنده زندگی میخواد هرچی خدا رو صدا میزنم احساس میکنم ازم رو ...

این القای شیطانه

خدا از بنده هاش رو بر نمی گردونه

کتاب صوتی آنسوی مرگ از آقای امینی خواه هم گوش کنین عالیه

من 20 سالمه مامان و بابام مثل شما طلاق عاطفی گرفتن و فکر میکنن من متوجه نیستم از 14 سالگی حدودا متوج ...

دختر من ۵ سالشه و خیلی زود بزرگ شده متاسفانه، مشکل من اینه شوهرم من رو تو برزخ نگه داشته از حق و حقوقم بگذرم و بگم مهرم حلال، اما الان با این شرایط اقتصادی من نمیتونم شکمش رو سیر کنم هرچند الان باباشم این کار رو نمیکنه اگه درخواست طلاقم بدم مگه دادگاه به این راحتی طلاق زن رو میدن دور و بریام کلی دیدم چقدر اذیت شدن، مادرت حق داره و خیلی اذیت میشه کمکش کن باهاش همدردی کن اون کسی رو جز تو نداره

این القای شیطانهخدا از بنده هاش رو بر نمی گردونهکتاب صوتی آنسوی مرگ از آقای امینی خواه هم گوش کنین ع ...

دقیقا کتاب صوتی آنسوی مرگ رو پارسال شوهرم برام فرستاد یه مدت متحول شده بود اینا رو بهم معرفی کرد منم میخوندم و گوش میدادم. خودش  بعد ۷ سال یهو تا سه ماه شروع کرد نماز خوندن و حتی نماز شب خوندن، بعدش رفتیم کربلا.. بعد کربلا دوباره روال سابق رو پیش گرفت تا دو ماه پیش، که دخترم از کیف شوهرم طلسم پیدا کرد که اسم من و مادرم روش نوشته شده بود زندگیم جهنم شده بود تا سه شب پیش که پیام داد به خواهرش گفت میخواد ازم جدا شه مشکلش خونست که نصفش به نام منه، گفت براش وکیل پیدا کنن میخواد همه حق و حقوقم رو بگیره و حتی گفت میخواد حکم جلب رو بگیره، خواهرش هم گفت به دامادشون میسپاره این کار رو بکنن. من هم موندم و استغاثه و دعا😔

دقیقا کتاب صوتی آنسوی مرگ رو پارسال شوهرم برام فرستاد یه مدت متحول شده بود اینا رو بهم معرفی کرد منم ...

۰۹۶۴۰۰پاسخگویی به سوالات دینی احکام اخلاق و مشاوره 

چی بگم عجب دوره زمانه ای شده خدا انشاالله به راه راست هدایت ش کنه

دقیقا کتاب صوتی آنسوی مرگ رو پارسال شوهرم برام فرستاد یه مدت متحول شده بود اینا رو بهم معرفی کرد منم ...

کسی رو دوست داره؟مهریه و نفقه رو ببخش بچه رو بگیر و بزرگش کن بگو باشه شما میگی طلاق باشه ولی من راضی به طلاق نیستم صبوری کن شاید درست شد 

۰۹۶۴۰۰پاسخگویی به سوالات دینی احکام اخلاق و مشاوره چی بگم عجب دوره زمانه ای شده خدا انشاالله به راه ...

اونها هم تمام مشاورینشون من رو میشناسن بس که تو این چندسال بهشون زنگ زدم حرفی برای گفتن ندارن بهم، خیلی سردرگمم، به نظر میاد شما متدین باشین به حق ایام فاطمیه من و خونوادم رو سر نمازهاتون دعا کنین خیلی درمانده شدم

اونها هم تمام مشاورینشون من رو میشناسن بس که تو این چندسال بهشون زنگ زدم حرفی برای گفتن ندارن بهم، خ ...

هر وقت مشگلی براتون پیش میاد بدونین خدا کارتون داره بگو بله خدایا کارم داشتی حاج آقا دولابی 

من لایق دعا باشم چشم انشاالله خدا کمکتون کنه و همسرتون سر به راه بشن

کسی رو دوست داره؟مهریه و نفقه رو ببخش بچه رو بگیر و بزرگش کن بگو باشه شما میگی طلاق باشه ولی من راضی ...

مشکل من اینه بچم کوچیکه نمیتونم مهد بذارمش چون ساعت کاری به تایم مهد نمیخوره اینقدر هزینه های مهد بالاست که هرچی حقوق بگیرم میره برای مهد و رفت و آمد تو این سرما ماشین ندارم ببرم بیارمش میترسم فقط خستگیش برا خودم و بچم بمونه از یه طرفم اگه حقوق داشتم و پشتوانه مالی یه روز تو این زندگی نمیموندم، جالب اینجاست فوق لیسانسم مثلا ولی همینطور دست و پا بسته موندم تو این زندگی تو سری خور شدم

هر وقت مشگلی براتون پیش میاد بدونین خدا کارتون داره بگو بله خدایا کارم داشتی حاج آقا دولابی من لایق ...

همیشه از این میترسم که پدر مادر بالا سرم هستن ایشون اینطوری بهم توهین میکنه، خرج دوا دکترم موقعی مریضی رو خونوادم میدن، بعدها که پیرتر شدم و محتاج تر چه بلایی میخواد سرم بیاره همیشه تو این ترس به سر می‌بردم که الان ضربه آخرش رو زد فقط خدا به من و خونوادم رحم کنه با این قوم ظالم که به هیچی اعتقاد ندارن و به شیاطین متوسل میشن، ممنونم انشاءالله عاقبت بخیر باشین