2777
2789
عنوان

ادرس دادن اصفهانیا

91 بازدید | 21 پست

الکی اسمشون بد رفته من از ابادان  اومدم واسه کاری اصفهان از دوتا خانوم ادرس پرسیدم بیچاره ها انقدر پیگیر شدن تا پیدا کنم اکلیلی شدم از مهربونیشون

عزیزززمممم بنظرت ازدواج پسر ابادانی با دختر اصفهانی چطوریههه البته پسره فامیل دارن اصفهان

ابادانیا عرب دارن فارس دارن  در اصل و به نظرم ماااهن زن دوست و دستو دلباز مخصوصا عرباش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این قضیه ربطی به اصفهان یا غیر اصفهان نداره 

مردم ما کلمه ی نمی‌دونم رو زبونشون نمیچرخه حتما می‌خوان چیزی بگن که بعضا ممکنه اشتباه هم باشه 

از طرفی شهر های بزرگ هر روز یه خیابان اضافه میشه یا اسم خیابون ها هر چند وقت یکبار یکی شهید میشه و بنام اون عوض میشه ولی آدم ها به اسم قدیمی میشناسن و این مشکلات پیش میاد 

خدا رو شکر برنامه های مسیریابی این مشکلات رو تا حدودی حل کرد 😁

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
این قضیه ربطی به اصفهان یا غیر اصفهان نداره مردم ما کلمه ی نمی‌دونم رو زبونشون نمیچرخه حتما می‌خوان ...

نه خب واقعا یه چی یاد گرفتن که فلان شهر اینجوریه من واقعا خیلی مردم خونگرمی داره اصفهان ولی خب اصلا از مردم غریب کش تبریز خوشم نیومد تنها شهری که به دلم ننشست تبریز بوذ

فامیلشون نینوا س نمیدونم فارسن یا عرب

فک کنم عرب باشن نمیدونم دقیق ولی کلا فارسو عرب ابادان شبیه هم هستن زبان تیکه کلام حالا خودتم بیشتر بشناسش مردم ابادان خونگرمن 

فک کنم عرب باشن نمیدونم دقیق ولی کلا فارسو عرب ابادان شبیه هم هستن زبان تیکه کلام حالا خودتم بیشتر ب ...

واسه ازدواج چطورین میشه یکم باز کنی اخلاقاشونو👈👉

و خانواده هاشون چطورینن احساس میکنم خیلی سخت گیر و عروسو دوس ندارن

واسه ازدواج چطورین میشه یکم باز کنی اخلاقاشونو👈👉و خانواده هاشون چطورینن احساس میکنم خیلی سخت گیر و ...

اگه منظورت عرباست بستگی داره چ طایفه ای باشن هر طایفه ای تو خوزستان باهم فرق دارن ولی خب اکثریت زن دوستن ینی نمیذارن حتی زن یه قلم جهیزیه بگیره البته من داداشم با یه اصفهانی ازدواج کرد دختره جهیزیه داد درکل باید ببینی چ خانواده ای داره 

اگه منظورت عرباست بستگی داره چ طایفه ای باشن هر طایفه ای تو خوزستان باهم فرق دارن ولی خب اکثریت زن د ...

نمیدونم راستش میخوام ی پیش زمینه ازشون داشته باشم

همش تصورم اینه مردای بداخلاق دارن که کتک میزنن اینا🥲

نمیدونم راستش میخوام ی پیش زمینه ازشون داشته باشمهمش تصورم اینه مردای بداخلاق دارن که کتک میزنن اینا ...

وولک من خودم بچه ابادانم 😂😂چ حرفیه من شوهرعمم اصفهانیه انقدر عممو میزد اصن این که از راه دور میگن ترکا فلانن عربا فلانن لرا فلانن باور نکن بستگی فقط فقط به خانواده داره

وولک من خودم بچه ابادانم 😂😂چ حرفیه من شوهرعمم اصفهانیه انقدر عممو میزد اصن این که از راه دور میگن ...

🫠😂اره این که درسته

پسره هم انگار مهربونه همش استوری عربی میزاره اهنگ متن و اینا

دوس دارم بدونم چطورین

بعد جنوبیا خیلی خون گرمن من خیلی درونگرا و ساکتم بنظرت خیلی اذیت میشم بینشون؟

ابادانیا عرب دارن فارس دارن در اصل و به نظرم ماااهن زن دوست و دستو دلباز مخصوصا عرباش

خواهرم چند سال پیش دانشجو. اومده بود خوزستان بعد میگفت ادرس جایی را پرسیدم طرف نشست برام کروکی کشید.😊😊همین قدر زیبااااا

🫠😂اره این که درستهپسره هم انگار مهربونه همش استوری عربی میزاره اهنگ متن و اینادوس دارم بدونم چطوری ...

اعع خب پس عربه ببین جنوبیا مخصوص عرباش همش درحال بزن برقصن وکلا خیلی شلوغن