2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با توجه ب تجربه آدمهای دیگ میگم خودم ک مجردم

ایشالا یه پسر خوب وارد زندگی تون شه و خوشبخت شید

منم مجردم و اصلن تا پارسال تو باغ نبودم

الان سنم داره میره بالا واقن نگرانم

تو ازدواج سنتی هیچوقت عشق پیدا نمیشه.‌ یا احترامه یا وابستگی

تو خیییییلی  فهمیده هستی 

ولی به جای هیچ وقت بگو  ۹۹ درصد چون  استثنا پیدا میشه که دو تا آدم که  جفت همن  به پست هم بخورن 

ولی در کل با نظرت موافقم که تو سنتی  عشق حقیقی  و اون عشق ناب  به وجود نمیاد 

اون عشقی که تو سنتی خیلیا  میگن عشقه  من به اون نمیگم عشق  

منظور من از عشق حقیقی و واقعی  رو  با توجه به جمله اولت بهتر میتونی درک کنی 

ناس چیه

بزنی گوگل  میفهمی 

ناس یه چیزی از مخلوط چند تا چیز مثل تنباکو و آهک و چیزای دیگه  که میزارن  زیر لبشون ینی  بین لب و دندون   آروم آروم میمکن و و از نیکوتینی که وارد بدنشون میشه لذت میبرن 

خیلی هم عوارض داره ترکش هم از سیگار بدتره اصلا فک کنم هر کی به ناس  اعتیاد پیدا کنه  تا الان نتونسته خلاص بشه 

عوارضش اینقد وحشتناکه 

حرکات غیر عادی چشم  زیاد پلک زدن و قرمزی چشم 

فرسایش شدید دندون و لثه 

نارسایی کلیه 

سرطان 

اختلال حافظه 

بدبینی 

اخلاق سگی

از بین رفتن میل جنسی

خیلی زیاده  همش دقیق

همه ی عوارضشو شوهر من  گرفتارشه 

فقط هنوز سرطان نیومده سراغش 

ایشالا یه پسر خوب وارد زندگی تون شه و خوشبخت شیدمنم مجردم و اصلن تا پارسال تو باغ نبودمالان سنم داره ...

چهل روز سوره احزاب بخون روز چهلم ازدواج میکنی. دوستم خوند و ازدواج کردم. اونم یکی بهش گفته بود که خونده و ازدواج کرده.من خودمم با این ازدواج کردم خخخخ‌ . ولی برای من بد از آب در اومد حتما خیلی تحقیق کن. از محله شون منظورم نیستا. سابقه شو در بیار از پلیس +10 اینا از همه جا استعلام بگیر ببین سابقه دعوا زندان شکایت و .... نداشته باشه

تو خیییییلی فهمیده هستی ولی به جای هیچ وقت بگو ۹۹ درصد چون استثنا پیدا میشه که دو تا آدم که جفت ...

اره درسته.‌احتمال همیشه وجود داره....

ولی من خودم به شخصه اصلا نمیتونم تا عاشق نشم ازدواج کنم. یه دوست عزیزی که ازدواج سنتی کرده بود گفته بود ازدواج سنتی اینطوریه که مثلا بعد ۱۵ سال که داری سر سفره با طرف غذا میخوری‌ یک دفعه نگاهش میکنی با خودت میگی : وای خدا من هنوز اینو دوسش ندارم...

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

سلام من سنتی که با شناخت باشه رو میپسندم 

بله عشق هم میتونه توی سنتی به وجود بیاد

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪