2777
2789
اره درسته.‌احتمال همیشه وجود داره....ولی من خودم به شخصه اصلا نمیتونم تا عاشق نشم ازدواج کنم. یه دوس ...

با همه ی حرفات موافقم  و درک میکنم چی میگی 

منم با توجه به تجربه ی بدم

خیلی به این چیزا فکر کردم  

احساس میکنم  اون سبک  ازدواج کردن  خارجی ها اونقدر ها هم که همه میگن  بد و بی حساب نیست 

اونا  دنبال عشقی هستن که ما بهش توجی نداریم  

اره درسته.‌احتمال همیشه وجود داره....ولی من خودم به شخصه اصلا نمیتونم تا عاشق نشم ازدواج کنم. یه دوس ...

تو تصوراتم اگر میتونستم دوباره ازدواج کنم  قطعا  مثل شما عمل میکردم  چون  حالا  میفهمم عشق چه معنای عمیق و وسیعی داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو تصوراتم اگر میتونستم دوباره ازدواج کنم قطعا مثل شما عمل میکردم چون حالا میفهمم عشق چه معنای ...

🫠💔

گذشته ها گذشته عزیزم....دیگه بهش فکر نکن.

زندگی همش عشق نیست، آرامشم هست. اگه همسرت خوبه و خوش اخلاقه باز هم تو چیزی نباختی.

به ویژگی های خوب همسرت فکر کن، یا اگه بچه ای ازش داری با خودت بگو خداروشکر که با این مرد آشنا شدم, وگرنه قطعا اینم بچم نبود...

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷

با حرف که همش دل میدن و قلوه میگیرن باید چند ماه معاشرت ها رو ببینی با اعضای خانوادش با فامیلاش. ...

مگه قراره از همون اول حرفای عشقولانه بزنن😑

درباره ی دیدگاه هاشون میگن و ملاکهای ازدواج و توقعات از همسر و شونصد تا چیز دیگ باید حرف بزنن 

و مشاوره هم باید برن

👊
مگه قراره از همون اول حرفای عشقولانه بزنن😑درباره ی دیدگاه هاشون میگن و ملاکهای ازدواج و توقعات از ه ...

خب منظور منم همین حرفاست عزیزم 

ترکیب درستی به کار نبردم 

مثلا اون میگه اهل مسافرتی اون میگه بله 

اون میگه اهل مشورت تو کارهات   هستی  میگه بله خیلی 

اوک میگه مذهبی هستی  میگه معلومه 

اون میگه  اخلاقت خوبه عصبی نیستی اون میگه اصلا

اون میگه دروغ هم میگی   میگه عمرا

میگه هدفت چیه  و اون  قصه های شیرین میگه 

خلاصه منظورم حرف باد هواست 

باید همه ی این حرف ها رو در قامت عمل  با چشم ببینیم  تا بفهمیم دقیقا چه جوریه. و آیا مورد قبول ما هست یا نه

باید تو موقعیت  قرار بگیره 

ببینی تو موقعیت های تنش زا عکس العملش چطوره 

تو موقعیت های بد 

تو خوشی 

تو  مهلکه

تو مسافرت 

تو خرید 

تو خوردن 

تو مهمونی 

با رفیقاش

خب منظور منم همین حرفاست عزیزم ترکیب درستی به کار نبردم مثلا اون میگه اهل مسافرتی اون میگه بله اون ...

من دوره ازدواج دکتر فرهنگ رو گوش دادم بنظرم خیلی عالی و جامع بود البته تا نصفه فعلا گوش دادم

درباره ی همین سوالات میگه که چطوری بپرسیم کلی نکات میگه و مثال میزنه

ودر رابطه با نوع معاشرت و رابطه با دیگرانم که میگه تحقیق کنیم و ولی شرط گذاشته نه اون نوع تحقیقی که تو ذهن هممون هست

بعد عزیزم مذهبی ها که نمیتونن با طرف دوست بشن یا خیلی رفت و امد کنن نهایت خانواده ها چند بار خونه هم یا بیرون قرار میزارن و صحبت میکنن

👊
من دوره ازدواج دکتر فرهنگ رو گوش دادم بنظرم خیلی عالی و جامع بود البته تا نصفه فعلا گوش دادمدرباره ی ...

دقیقا  میدونم  چی میگی  دوست عزیز کاملا موافقم . در هر شرایطی  باید با چشم و گوش باز و کاملا با احتیاط و عقلانی  جلو رفت .

به نظر خودم اگر خانواده ها قبول کنن حداقل ۱ سال یا کمتر نمیدونم در حدی که شناخت در حد مطلوب به دست بیاد دختر و پسر با هم محرم بشن و  رفت و آمد خانوادگی و بقیه چیزا  باشه 

تاکید من اینه که حتما روابط خانوادگی باشه  تا همو بهتر تو زندگی بشناسن 

وگرنه رابطه دوستی قبل از ازدواج    چنان شناخت عمیقی به آدم نمیده حتی ۱ یا ۲ سال هم باشه

ولی معمولا تو سنتی  رسم هست زود عقد دائم میخونن و  فرصت این شناخت  از بین میره 

بیشتر میترسن  اگر محرم باشن  مواظب حد و حدود خودشون نباشن و  کارغیر عاقلانه ای انجام بدن.

آمار میگه  اونایی که واقعا مشکل اساسی داشتن و طرفشون ویژگی نامعقولی داشته سال اول عقد به این نتیجه رسیدن