2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو آزمایش ازدواج مشخص نشد؟

نه گلم  اینا خودشون میدونن قبلش مصرفشون قطع میکنن به جاش یه چیزایی و یه قرصایی میخورن  و یه کارایی میکنن آزمایش   نشون نمیده  . مثلا این راننده های ماشین سنگین و اتوبوس و اینا اکثرن  درگیر مخدر هستن ولی هر سال که باید آزمایش بدن برای  کارای اداریشون ،  اینقد واردن  تو این کاراااااا .

آه ه ه ه ه ه ه ه ه  ای خدا 

نه گلم اینا خودشون میدونن قبلش مصرفشون قطع میکنن به جاش یه چیزایی و یه قرصایی میخورن و یه کارایی م ...

تو تحقیقات متوجه نشدید؟؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
تو تحقیقات متوجه نشدید؟؟

نه متاسفانه ظاهر خودش و خانوادش موجه بود اصلا ذهنمون سمت این چیزا نمیرفت 

بعدش هم  این چیزا رو  برای آدامای سن و سال دار تابلو میشه و همه میفهمن 

برای اون  سال های اولش بوده که  حسابی مواظب بوده کسی نفهمه  فقط رفقای خاک بر سر  پا منقلیش  در جریان بودن 

که اونا  رو چطور میشد پیدا کرد برای تحقیقات

نه گلم اینا خودشون میدونن قبلش مصرفشون قطع میکنن به جاش یه چیزایی و یه قرصایی میخورن و یه کارایی م ...

من نامزدم تو خواب بدنش هی میپرید نه یکی دوبار. تا صبح مدام تیک داشت. تو بیداری هم هی فشار ش بالا و چشمانش قرمز بود . از زانو به پایین هم تند تند بی حس میشد.اما ظاهراً شنگول بود اصلا به معتاد نمیخورد قیافه اش. یبار داخل ماشین لوله شیشه ای خالی پیدا کردم ولی تهش باز بود گرد نبود مثل لوله خودکار بود. می‌تونه واسه مواد باشه؟ یکی هم شما میدونید مواد از کجا و چطوری تهیه میکنن؟

راننده بود ؟ چی مصرف میکرده

نه بابا  راننده اگه بود که  اصلا اوکی نمیدادم

چون یه شغل پر خطر و از همه مهمتر اینکه همیشه در معرض اعتیاد هستن .

این شغلش نمایندگی  نصب و  تعمیرات لوازم خانگی بود 

نه بابا راننده اگه بود که اصلا اوکی نمیدادمچون یه شغل پر خطر و از همه مهمتر اینکه همیشه در معرض اع ...

من نفهمیدم با صاحب یه باربری ازدواج کردم نمیدونستم راننده ها خلافن واقعا خودم کردم که لعنت بر خودم .رفت خیانت کرد اما موادش و الان نشونه هاش یادم میوفته میگم شاید چیزی میزد که دم دمکی بود حس جنسی هم نداش

من نامزدم تو خواب بدنش هی میپرید نه یکی دوبار. تا صبح مدام تیک داشت. تو بیداری هم هی فشار ش بالا و چ ...

من نمیدونم ولی هشیار باش

چشمای قرمز  یکی از نشونه های پر خطره متاسفانه 

اون تیک و اینا هم اتفاقا برای مورد من  درسته   ولی  ممکنه برای یه فرد سالم هم باشه  به دلایل دیگه ای 

ولی لوله رو نمیدونم  عکس میگرفتی ازش در موردش تحقیق میکردی  

هم تو گوگل. 

هم این مراکز  ترک و اینا  

من نفهمیدم با صاحب یه باربری ازدواج کردم نمیدونستم راننده ها خلافن واقعا خودم کردم که لعنت بر خودم . ...

وای حس جنسی  که  کلا  سرد سرد میشن 

منم همیسه میگم خودم کردم که لعنت بر خودم باد 

شغل ایشون هم  خیلی   در معرض این چیزا هستن  دیگه چقد باید محکم و با ایمان باشا طرف که آلوده نشه 

شما  چند وقتا الان ازدواج کردین باهاشون