2777
2789

از نطر بهره هوشی خوبم تو یکی بهترین دانشگاها درست خوندم شاغل بخش دولتی هستم همیشه نمره برتر بودم تو خیلی زمینه ها توانایی دارم

ولی کلا ادم اروم و کم حرفیم و تو ارتباط اجتماعی ضعیفم ینی حاضر جواب نیستم و گاهی هول میشم و زود باور میکنم حرفای ادمارو چون خودم سعی میکنم همیشه صادق باشم فک میکنم بقیه هم اینطورن بارها بهم گفتن مظلومی ساده ای

چیکار کنم که اینطوری نباشم؟ بنظرتون میشه تغیر کرد یا ذاتم اینطوریه

دقیقا منم خیلی زودباور و مظلومم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل توام ، ذاتم اینجوریه دست خودم نیس ، هر سالم که میگذره از سال قبلم ساده تر و گوگولی ترم🥺😂😂

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

منم همینم 

گاهی شوهرم یه چی میگه باور میکنم میگه آخه چرا اینقدر زود باوری هر حرفیو باور می‌کنی

سر کارم با همین خیلی دستم انداختن

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
منم همینم گاهی شوهرم یه چی میگه باور میکنم میگه آخه چرا اینقدر زود باوری هر حرفیو باور می‌کنیسر کارم ...

من بیشتر بخاطر اروم بودنم و کم حرف بودنم فک میکنن مظلومم وگرن اگه لازم باشه حقمو میگیرم

تو یه آدم حسابی هستی

چنین آدمی فقط اذیت میشه،دیگه خودشو آدم حسابی نمیدونه 

من خیلی زود اعتماد میکنم،اینم خیلی بده

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من بیشتر بخاطر اروم بودنم و کم حرف بودنم فک میکنن مظلومم وگرن اگه لازم باشه حقمو میگیرم

من حتی حقمم خوب نمیتونم بگیرم 

در کل ویژگی های خیلی مزخرفی دارم که فقط دعا میکردم بچه هام به من نکشن

به تو هم میگن مظلوم و ساده؟

اره ، مخصوصا هربار که از کسی می رنجم و با مامانم اینا درد و دل میکنم میگن از بس ساده ای از بس بی شیله پیله ای همه فکر میکنن میتونن اذیتت کنن🥲😂

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰