2777
2789
عنوان

با لتزول بعد چند دوره جواب گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 37 پست
خداروشکر کن یکی داری منم ۷ساله منتظرم 😭

عزیزم🥺🥺🥺💛

الهی ک بزودی باردار شی و اشک ذوق بریزی جانم

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

انقدر دعا خوندم انقدر چله برداشتم دو بار رفتم کربلا ولی خدا باهام قهره. دیگه هیچ دعا و نمازی نمیخونم ...

نا امید شیطونه عزیزم

خدا به استاد ما بعد ۱۲ سال ک دیگ فک میکرد رسما نازاست

طبیعی دو قلو داد

خدا خیلی مهربونه

کافیه به مهربونیش ایمان داشته باشب

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر کن یکی داری منم ۷ساله منتظرم 😭

خدا رو شکر میکنم برای داشتنش. ولی پسرم انقدر گریه میکنه انقدر ناراحته برای اینکه خواهر و برادر نداره که حد نداره. دلم براش کبابه. میگفت بریم مشهد شاید امام رضا بهم آجی و داداش داد. بردمش مشهد خدا نداد. گفت بریم کربلا شاید امام حسین بهم داد. بردمش نداد. تو بین الحرمین گریه کرد گفت مامان رفتم مشهد امام رضا حاجتم و نداد نکنه امام حسینم تا اینجا اومدم حاجتم رو نده. گفتم نه مامان امام حسین دست خالی برت نمیگردونه ولی الان یک سال و نیم از کربلا رفتنش میگذره و نشده. میگه دیدی امام حسینم حاجتم و نداد. من جواب بچم رو چی بدم😭😭😭😭😭