2777
2789
عنوان

با لتزول بعد چند دوره جواب گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 37 پست
چرا امیدوار نباشی باردار شدن تایمی اتفاق میفته ک امیدوار نیسی بهش😁من پسر اولمم با لتروزل باردار شدم

آخجون پسر😍😁خداحفظش کنه برات

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

دلیلش چیه عزیزدلمالهی ک خدا بزووووودی دلت و شاد کنه جانممم

نمیدونم. تخمک دارم هر ماه چند تا ولی حتی با آمپول هم آزاد نمیشه. ۵ ساله منتظرم ولی خدا منو نمیبینه. دیگه بریدم.😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خشکی واژن گرفتم عزیزاز روز چند شما با لتزول ، ترشح تخمک گزاری داشتی؟

درسته 

من حقیقت اصلا توجه نکردم ب ترشحات

یعنی یه دوره لتروزل دکتر داد امپولم زدم باردار نشدم گفتش شوهرت خیلی اسپرمش ضعیفه ولش کن برو ای وی اف 

خودم سر خود یه بسته لتروزل گرفتم خوردم دیگ هیچ توجهی نکردم فقط منظم اقدام داشتم 

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

نمیدونم. تخمک دارم هر ماه چند تا ولی حتی با آمپول هم آزاد نمیشه. ۵ ساله منتظرم ولی خدا منو نمیبینه. ...

دووووورت بگردم خاهری

۳ تا نماز استغاثه به حضرت زهرا بخون

خیلییییییا بعد سال ها نازایی حاجت گرفتن خوشگلم

امیدت ب خدا باشه جانم

دعاگوتم

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

نه بابا صد و خورده ای میشه ازادشم چهارصد

خب من آزادم

بیمه سلامت انگار قبول نکرد 

دکتر گفت

آخجون پسر😍😁خداحفظش کنه برات

من یکی داشتم دوس داشتم این گلدختر میبود ک خدا نخواست😁بازم شکر

انشالله قسمت شما یه گلپسر سالم

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

ایشالله ک بارداریمنم اقدامم

الهی ک تو هم باردار باشی نازنین😚

کاش بزنی که حتما ازاد شه

🥺💔

درسته من حقیقت اصلا توجه نکردم ب ترشحاتیعنی یه دوره لتروزل دکتر داد امپولم زدم باردار نشدم گفتش شوهر ...

خدا نی نی هات و حفظ کنه عزیزدلم

من یکی داشتم دوس داشتم این گلدختر میبود ک خدا نخواست😁بازم شکرانشالله قسمت شما یه گلپسر سالم

دورت بگردم خاهری

من انقد دوس دارم خدا بهم دوقلو بده🥲

دووووورت بگردم خاهری۳ تا نماز استغاثه به حضرت زهرا بخونخیلییییییا بعد سال ها نازایی حاجت گرفتن خوشگل ...

انقدر دعا خوندم انقدر چله برداشتم دو بار رفتم کربلا ولی خدا باهام قهره. دیگه هیچ دعا و نمازی نمیخونم برای اینکه بچه دار شم. نمازای یومیه م رو هم انقدر که خدا رو صدا زدم و نشنید یکی در میون میخونم. دیگه ناامید شدم از همه چی😭