2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 45 پست
خاهر من کارت واقعا اشتباه بود اونم هول شده ترسیده‌ جدا اگه تو نایش میرفت و خدایی نکرده خفه میشد چی ف ...

تشت ی متری من بود چون بچه روپام بود گفتم بیار تابلندشدآورد اصلا فکراینم نکردم ممکنه تونایش بره آقا اصلا کمک نمیکنه فقط دل میشکنه 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا که خداروشکر اتفاقی نیفتاد 

ولی هزاران فرش فدای سر بچت 

اینجور مواقع سریع بچه رو بلند کن 

ان‌شاءالله بچت زود خوب میشه... 

خدا هیچ بچه ای رو مریض نکنه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
فرش یا بچه مساله این است.منم راستش جا شوهرت بود شاید همینو میگفتم کارت عجیب بود

گفتم زود تشت بیارمیریزه روفرش بهش برخورد گفت خدانمیدونم چرابتوبچه داده 

تشت ی متری من بود چون بچه روپام بود گفتم بیار تابلندشدآورد اصلا فکراینم نکردم ممکنه تونایش بره آقا ا ...

ایششش مردا همینن ولش کن ب بچت برس مراقب باش اقاتونم بگو بیا پایین سرمون درد گرفت ولی دیگه اینکارو نکن بچه رو فقط مرد تولید میکنه وگرنه تا اخر عمر عین زنجیره ب پای مادر

بهش اهمیت نده گفت بگو از خونه بابام نیاوردم به همون دلیل که به شما بچه داده به منم داده 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

میکم چندثانیه نشد میخواستم زود تشت بیاره اصلا فکرنکردم شایدتونایش بره

حالا جوش نزن یه حرفی زده ولی در کل بچه حالت بالا اوردنم گرفت سریع از پشت به پهلو برگردونش هر جور هست به پشت نباشه. تاپیک منو بخون بچه پی پی کرده بود پشت در طوری که درو باز کردم در از روی پی پی رد شد  عقب جلو میشد 🤦

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

چی بگم

من کلا طرفدار حقوق خانومام 

ولی استثنائا این مورد حق با شوهرته ، جسارتا

کار به تیکه انداختنش ندارم ، ولی دور از جون احتمال خفگی هست

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
حالا جوش نزن یه حرفی زده ولی در کل بچه حالت بالا اوردنم گرفت سریع از پشت به پهلو برگردونش هر جور هست ...

بچه نیست سه سالشه اصلا هنوزبالانیاورده بود میخواست بالابیاره خودش گفت میخوام بالابیارم