2777
2789
عنوان

خواهرم از من بزرگتره ولی همه ی توجه مردا نسبت بهش جلب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 36 پست
فکز نکن فقط خواهر تو اینجوریه من خیلی خانوما رو دیدم فقط برای اسمش شوهر کردن ،همچنان دنبال کیس خوشتی ...

ما یه مورد داشتیم طرف دوتا بچه داشت بایکی دوس شد ‌‌قرار گذاشتن بعد زنه میخواست جدا بشه با اون ازدواج کنه شوهره خودشو‌کشت که زنه ازش جدا نشه 

زنه هم رفت با اون طرف صیغه کرد بچهاشم ول کرد

الان بدبخت عالمه اون طرف که ولش کرد بچها که نمیخوانش هر سری صیغه یکیه

خونه زندگی نداره

باشوهر اولین که بود خونه بزرگ بچهای قشنگ گند زد به همه شون

انقدر پشیمونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما یه مورد داشتیم طرف دوتا بچه داشت بایکی دوس شد ‌‌قرار گذاشتن بعد زنه میخواست جدا بشه با اون ازدواج ...

وای منم دیدم ،چقدر چرکن زنایی که بچه ام دارن ،انقدر خودخواهن که یه لحظه آینده اونی که خودت به این دنیا آوردی رو درنظر نمیگیری ،واقعا چی بگم خاک برسرشون ،اخرشم میشن یه خانم پولی معتاد آوارده خونه این خونه اون 

وای منم دیدم ،چقدر چرکن زنایی که بچه ام دارن ،انقدر خودخواهن که یه لحظه آینده اونی که خودت به این دن ...

باورت میشه دخترشو خانواده شوهرش نخواستن داد به خواهرش بزرگ‌کنه فقط واسه اینکه بره صیغه اون طرف بشه اونم گفته بود بچه نباشه راحت تنها باشن

باورت میشه دخترشو خانواده شوهرش نخواستن داد به خواهرش بزرگ‌کنه فقط واسه اینکه بره صیغه اون طرف بشه ا ...

خااک بر سرش ،بدبخت اون دختر ،مادرش انقدر خر  رابه

ننگ همچین آدمی تو افراد درجه ۱ هیچوقت پاک نمیشه