2777
2789
عنوان

خواهرم از من بزرگتره ولی همه ی توجه مردا نسبت بهش جلب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 36 پست
من معمولا چشم غره میزنم یا سرد نگاه میکنم

خب همین دیگه شما سر سنگینی اما اون سبک بازی در میاره 

عزیزم کار درست رو شما میکنی بزار کسی که شما رو انتخاب میکنه ادم هرزه نباشه واسه ایندت بهتره

خدای مهربون عاشقتم ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقن مردا اول جذب زیبایی ‌‌جذابیت زن میشن دیگه بعد بخوان بمونن اخلاق مهمه براشون

آره دقیقا من چشمام کشیده س و رنگی و با ابروهای نازک، ولی خواهرم چشم و ابرو مشکی هس

عزیزم شاید اون به خاطر رفتارش که مبگی میلاسه مورد توجه ..این طور توجه میخوام صد سال نباشه ..من متنفرم از این که جلب توجه کنم .اون توجه هم اصلا جنبه خوبی نداره

شما همین جور که هستید .عالی هستین ..به موقع اش اون کسی که باید خوشش بیاد میاد

..

من معمولا چشم غره میزنم یا سرد نگاه میکنم

اگر قصدت جذبه خب نکن اینجوری 

اول تکلیف با خودت تعیین کن،میخوای یا نمیخوای

مرد افسانه ایم نداریم ذات قشنگتو پشت ظاهر سفتت تشخیص بده ،ببین خواهرت چیکار میکنه

حالا حسود نباش دیگه خواهرته توداری اینجوری میگی از اون بپرسی شاید درمورد تو‌چیز دیگه ای بگه

اتفاقا حسود نیستم اصلا، خواهرم خیلی حسوده ولی اینکه شوهر داره و مردا میفتن دنبالش خودش خیلی خوشش میاد برای ادا و اصولاش موندم واقعا 

عزیزم شاید اون به خاطر رفتارش که مبگی میلاسه مورد توجه ..این طور توجه میخوام صد سال نباشه ..من متنفر ...

با شوهر خودش عین سگ حرف میزنه ولی الان بهش بگن وای یه پسر هس پولداره خوشگله فوری میره تو فکرش باهاش دوست بشه😑

اگر قصدت جذبه خب نکن اینجوری اول تکلیف با خودت تعیین کن،میخوای یا نمیخوایمرد افسانه ایم نداریم ذات ق ...

آره دقیقا خیلی به مردا بی حسم ولی میریم بیرون یکی میفته دنبالمون حالم گرفته میشه میگم باز افتادن دنبال این 😑

آره دقیقا خیلی به مردا بی حسم ولی میریم بیرون یکی میفته دنبالمون حالم گرفته میشه میگم باز افتادن دنب ...

فکز نکن فقط خواهر تو اینجوریه من خیلی خانوما رو دیدم فقط برای اسمش شوهر کردن ،همچنان دنبال کیس خوشتیپ پولدار میگردن ،اگرم پیدا کنن بهونه میکنن و جدا میشن

تو همچین زمونه ای حالا هی شما نازکنید 😅

الان ایشون ناراحته که به خواهرش نگاه میکنن به ایشون‌نه که حسادته بنظرم پیاز داغ زیاد کرده😅

پیاز داغ زیاد نکردم 😵آخه نمیخوام چیزای دیگه بگم، دوس پسرم داره 

واقعا دیگه هر کی جای من بود به حرف میومد چرا فقط میفتن دنبال اون 😏