من ازش چهارسال کوچیکترم ولی قدم بلندتره، بعد هر جا که میریم مردا نگاش میکنن میفتن دنبالش با اینکه متاهله ولی منی که مجردم هیچکس نگام نمیکنه با این که زشت نیستم ولی نمیدونم چرا هیچکس بهم نگاه نمیکنه، بعد خواهرمم یه جوریه که میلاسه و به مردا زل میزنه 😑ولی من اصلا روم نمیشه حتی بخوام با پسری همکلام بشم واقعا مردا چشونه مگه من چمه از نظر خودم خیلی قشنگم، دیگه دوس ندارم با خواهرم برم بیرون چون همه به اون نگاه میکنن از نظر من قیافش معمولیه همچین خودشو دست بالا میگیره امروز میخواستم موهامو شونه کنم بهم گفت حالا شونه کنی یا نکنی چه فرقی به حالت میکنه 🥺
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم شاید اون به خاطر رفتارش که مبگی میلاسه مورد توجه ..این طور توجه میخوام صد سال نباشه ..من متنفرم از این که جلب توجه کنم .اون توجه هم اصلا جنبه خوبی نداره
شما همین جور که هستید .عالی هستین ..به موقع اش اون کسی که باید خوشش بیاد میاد
آره دقیقا خیلی به مردا بی حسم ولی میریم بیرون یکی میفته دنبالمون حالم گرفته میشه میگم باز افتادن دنب ...
فکز نکن فقط خواهر تو اینجوریه من خیلی خانوما رو دیدم فقط برای اسمش شوهر کردن ،همچنان دنبال کیس خوشتیپ پولدار میگردن ،اگرم پیدا کنن بهونه میکنن و جدا میشن