2777
2789
عنوان

دو تا دخترداشتم سومی هم ناخواسته متاسفانه اونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4210 بازدید | 200 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هيچ قرصي بهم نميسازهروشم كاندوم بود،اونم از اول تا اخرشوهرم باورش نميشد حاملم ميگفت اصلا امكان نداره ...

والا اولین بار نیست دیدم با کا .ندوم بچه دار شدن

هک کا..ندوم بزار هم طبیعی پیشگیری کن هم خودت کا..ندوم بزار

چون واقعا نمیشه اعتماد کرد

شاید سخت باشه و مسخره اما بهتر از بارداری

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
آیودی رو حتی برای اونایی که تاحالا بچه نداشتنم میزارن

ن بابا واقعا؟؟؟؟؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
والا اولین بار نیست دیدم با کا .ندوم بچه دار شدنهک کا..ندوم بزار هم طبیعی پیشگیری کن هم خودت کا..ندو ...

یه دور هم از اون‌ پلاستیک تق تقیا بپیچ دورش 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من کلی حرف شنیدم بخاطر پسر بودن بچه ام!تازه بچه اولم بود وشوهرمم تک پسر خواهرهاش ومادر وپدر وهمه مدا ...

ببین من همون موقع جواب میدم و فراموش میکنم

چون جواب ندی هی تو ذهن مرور میشه

جواب بدی دیگه خیالت راحت ک جواب دادم و حرص میخوری

همون موقع میگفتی ببخشید پسر خودتون تعیین کننده جنسیت یود

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
والا اولین بار نیست دیدم با کا .ندوم بچه دار شدنهک کا..ندوم بزار هم طبیعی پیشگیری کن هم خودت کا..ندو ...

دقيقا بايد چند روش با هم باشه

اخه دوستمم با قرص باردار شد ماه قبل زايمانش بود

يه روش كافي نيست

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰

من چهارتا بارداری داشتم همه ناخواسته بود  

اولی چند روز قبل عروسی  فهمیدم باردارم وپسر 

دومی هم پسر سه ماه که  تمام شد خونریزی شدید کردم وسقط شد ولی جواب آزمایشم مثبت شد پیشگیری نکردم بلافاصله همون ماه دوباره باردار شدم رفتم سونو ۴ ماهگی که دکترم گفت ۲۰ روزس این بچه حتما سقط کردی بلافاصله دوباره باردار شدی  😑 

بارداری چهارمی هم رژیم دختر دار شدن داشتم که باید ۶ ماه رو تغدیه ام کار میکردم سه ماه نشده باردار شدم آقا اینم شد  پسر 😂   الان ستا پسر دارم  دلم خیلی دختر میخواست دیگه خدا صلاح ندیده حتما ولی ناشکری نمیکنم همین که سالمن خداروشکر 

ن بابا واقعا؟؟؟؟؟

آره چندتا از دوستای من گذاشتن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

عزیزم حالت قابل درکه

منم ک دومیم پسره بهم تیکه میندازن ک پسرا بی وفان دختر نداری بدبختی

دیگ شده بپذیرش و بگذر

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼