2777
2789

سقط نشد و شد دختر حالم داره دیگه از زندگی به هم میخوره نمیخوامش اصلا بچه ی ناخواسته دختر که هرکی از راه برسه هعی بهم زخم زبون بزنه سه تااااا تو این گروهی میخواستی چکار ...چرا مواظب نبودی ...جهازشون چی ....انشاالله بعدی پسر میشهههههه کاش بمیرم راحت شم اخه داشتم زندگی میکردم این بچه چی بود تالاب افتاد وسط زندگیم عیج جوره سقط نشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه درست و حسابی باید جلوگیری میکردی

تنها حرفمم بهت اینه این وسط تو و شوهرت مقصرید نه اون بچه بیگناه

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

آره ناخواسته شد چون بچه اولم با قرص و دارو و استراحت مطلق شد بچه دومم خودم خواستم اونم سخت شد ولی سومییییی اصلا نمیخواستم انتظارش نداشتم کاش سقط میشد خدا ی فرصت میداد که بیشتر مواظب باشم 

چقدر طرز فکرت روستاییه 

یعنی چی چرا پسر نشد 

یعنی چی مردم سرزنش میکنن

چرا بلد نیستید برای خودتون زندگی کنید 

اگر هم بچه نمی‌خواستی باید سفت و سخت جلوگیری میکردی 

اگه به امید پسر جلوگیری نکردید که متاسفم براتون 

مامان من عاشق دختره😍 سر جفت بچه هاش هر کی میگفت پسره میگفت نگیییید تروخدا چیه پسر الانم ...

منم عاشق دختر بودم ولی ب سه تا بچههه اصلا فکر نمیکردم یکی یا نهایتا دوتا جنسشونم مهم نبود 

اين بارداريم اولين سونو كه رفتم

ديد حالم بده

پرسيد چته

گفتم ناخواسته ست

گفت امسال چه خبره هر كي اومد رو اين تخت خوابيد گفت بچم ناخواسته ست🫤

من جلوگيري داشتما

وسايل جلوگيري رو ضعيف كردن

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
چقدر طرز فکرت روستاییه یعنی چی چرا پسر نشد یعنی چی مردم سرزنش میکننچرا بلد نیستید برای خودتون زندگی ...

سفت و سخت جلوگیریییی نکردم چون بچه اولم با دارو بعد یسال و لستراحت مطلق شد دوممم بعد چند ماه ولی سومی خیلی سریع هرکار کردم سقط نشد اشنا هم نداشتم برای سقط