سقط نشد و شد دختر حالم داره دیگه از زندگی به هم میخوره نمیخوامش اصلا بچه ی ناخواسته دختر که هرکی از راه برسه هعی بهم زخم زبون بزنه سه تااااا تو این گروهی میخواستی چکار ...چرا مواظب نبودی ...جهازشون چی ....انشاالله بعدی پسر میشهههههه کاش بمیرم راحت شم اخه داشتم زندگی میکردم این بچه چی بود تالاب افتاد وسط زندگیم عیج جوره سقط نشد
مردا ک غلط اضافه میکنن زنایی هم ک به حرف اونا عقل ندارن الحمدلله ولی تنها راه پیشگیری قرص نیست هزاار ...
خوب گفتی😂 منم نظر تو رو دارم
ولی انگار برا بچه دوم ایودی نمبزارن
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
واي من خودم وحشت دارم از اينكه باز باردار بشمهم آيودي ميذارم هم ك.ا.ن.د.و.م اين بارخدا كنه ديگه هيچو ...
خوبه شوهرت باز اونو خودش قبول کرده
❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
من ناخواسته بچه دار شدم و زود بهم گفتن بچه آوردی جاپا تو محکم کنیمنم رک تو صورت کل خانواده همسر نگاه ...
من کلی حرف شنیدم بخاطر پسر بودن بچه ام!
تازه بچه اولم بود وشوهرمم تک پسر
خواهرهاش ومادر وپدر وهمه مدام یاداوری کردن که بچه فقط دختر خوبه
چرا؟
چون دخترشون دوتا دختر داشت
هرگز فراموشم نمیشه وهنوز هم با یاداوریش ناراحت کننده اس برام
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ببین از چند روش جلوگیری باهم استفاده کن دیگهتنها راه همینه
دیگه چیکار کنه بدبخت
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
خوب گفتی😂 منم نظر تو رو دارم ولی انگار برا بچه دوم ایودی نمبزارن
آیودی رو حتی برای اونایی که تاحالا بچه نداشتنم میزارن
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️