2777
2789
عنوان

دو تا دخترداشتم سومی هم ناخواسته متاسفانه اونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4852 بازدید | 200 پست

یه لحظه اگه زیست شناسی و بیولوژی بدن انسان رو بخونین می فهمید خلقت انسان چه قدر پیچیده اس و اصلاً در برابر این همه عظمت خلقت خدا روتون نمیشه حرفی از جنسیت بزنین.

یه بار با برادرشوهرم بحث می کردیم که بعضیا چه قدر جنسیت براشون مهمه آورد راجع به بدن انسان و پیچیدگیش داد یه قسمت از یه کتاب زیست شناسی رو خوندم بهم گفت واقعاً چه جور آدم روش میشه در برابر این همه پیچیدگی دم از جنسیت بچه بزنه که چرا دختر شده یا پسر شده.

اصلاً حرفی برای گفتن داری!!!!

یعنی خدا با این همه عظمت قدرت اینو نداشته بدونه چی به صلاح توعه.

دیدم چه قدر راست میگه هر چند من قبلش اصلاً جنسیت برام مهم نبود اصلاً درک نمی کنم این که میگن هر دو جنسیت یا فلان جنسیت رو باید داشت!!!!

ولی از این نظر هیچ وقت به این قضیه نگاه نکرده بودم.

🤍🤍

لطفا تاپیکم بتروکنیددددد انرژی منفیش بالا بود نمیخوام دختردارا ناراحت شن من حرفام دست خودم نیس کلا ر ...

شما حالت دست خودت نیست و فکر کنم از جایی دیگه ناراحتی چون میگی فرسته کوچولوت ۳ماهشه پس باید تا حالا اروم شده باشی اگه اینجور خالی میشی هرچی دلت میخاد اینجا بگو تا دلت خنک شه 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره ناخواسته شد چون بچه اولم با قرص و دارو و استراحت مطلق شد بچه دومم خودم خواستم اونم سخت شد ولی سو ...

طبق تجربه میگم همون سومی رو یکم بزرگتر شد انقدر عجیب دوستش خواهی داشت برات بااون دوتا فرق میکنه

لایک نکنید .توروخدا 
شما حالت دست خودت نیست و فکر کنم از جایی دیگه ناراحتی چون میگی فرسته کوچولوت ۳ماهشه پس باید تا حالا ...

اولش حالم خوب بود ولی دوهفتس اوضاع روحیم به هم خورده دکتر بهم قرص داده دعا کن برام همش ب خودکشی و مرگ بچه هام فکر میکنم منی که ی خار تو دستشون میرفت گریه میکردم

چجوری میکردم وقتی اشنا نداشتم وقتی اطرافیان ب شدت مخالف بودن ....خونگی خواستم شه که نشد

به اطرافیان چه ؟

من با جلوگیری باردار شدم سقط کردم . تازه من بچه ندارم و همه التماس میکنن حداقل یکی بیارید 

اما ما به بقیه حق دخالت نمیدیم اصلا 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اولش حالم خوب بود ولی دوهفتس اوضاع روحیم به هم خورده دکتر بهم قرص داده دعا کن برام همش ب خودکشی و مر ...

عزیزم این حرفا چیه اگه ب خاطر زخم زبون مردم داری خودتو ناراحت میکنی خیلی ببخش ولی خیلی بی عقلی دختر  خدا ۳ بچه سالم بهت داده شکر کن من فهمیدیم منظور تاپیک جنسیت نیست به بچه هات فکر کن به ایندشون به این که یه روزی عروسشون میکنی خود کشی چیه برو همون کوچولوت بقل کن گردنشو بو کن چون بوی بهشت میده نوزاد ببین چقدر ارام بخشه 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
اولش حالم خوب بود ولی دوهفتس اوضاع روحیم به هم خورده دکتر بهم قرص داده دعا کن برام همش ب خودکشی و مر ...

زندگی پس از زندگی یه خانمه بود توشرایط شما اونجا بهش یه چیزایی نشون داده بودن الانم همون بچشو بشدت دوس داره بشدت اون قسمت رو پیداکن نگاه کن خواستی سرچ کنی بنویس خانمی که درزندگی پس اززندگی بعد زایمان گناهانش پاک شد .یه خانم لاغر قد بلند وصورتش هم بلند بود اسمشو بلد نیستم .

لایک نکنید .توروخدا 
زندگی پس از زندگی یه خانمه بود توشرایط شما اونجا بهش یه چیزایی نشون داده بودن الانم همون بچشو بشدت د ...

اتفاقا اون موقع که در به در دنبال سقط بودم چنبار زندگی پس از زندگی از سقط بچه نشون میداد ازپشیمونیشون منم میگم کاش تحت تاثیر قرا نمیگرفتم 

اتفاقا اون موقع که در به در دنبال سقط بودم چنبار زندگی پس از زندگی از سقط بچه نشون میداد ازپشیمونیشو ...

یه بنده خدا بخاطر حرف مردم و جریمه های دولت و حرف های تند بیمارستان بچه ششمش رو سقط کرد بعد از اون زندگیش زیر و رو شد همین پارسال رفتن پیش یه شخص مومن غریبه برامشکلات گفته بوده که یه سقط داشتی اون بچه آه میکشه ازینکه اجازه ندادی بیاد این دنیا 

لایک نکنید .توروخدا 

تروخدا بیخیال مگه حرف مردم باید تو زندگی آدم اثری داشته باشه

دهن مردم همیشه بازه چه کار خوب کنی چه بد 

دهن مردم رو نمیشه بست ولی میشه کنترل رو خودمون داشته باشیم

اتفاقا میون این همه آدمی که اینطوری رفتار میکنن مثل فرشته دور بچه هات بچرخ 

برعکس الان اگه ۳تا پسر داشتی میخواستن اذیتت کنن چرا دختر نداری کلا حرف چرت و پرت زیاده 

باید مراقب خودت و سلامتیت باشی همه این حرفا و آدما میرن و میان چیزی که برای این بچه ها میمونه مادر و پدر اون بچه ها هستن 

نزار جو خونه تون برای یه مشت خزعبلات خراب بشه 

وقتی شما حالت خوب باشه اون بچه ها هم حالشون خوبه 

مراقب خودت و اون ۳تا فرشته دوست داشتنی و همسرت باش مادر قوی🤛🏻🤜🏻👑❤️🫂

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
حق ؟حق که نیست اما حالا که میگی حق حق هر پدرمادریه اولاد صالح داشته باشه اولاد موفق فرزندی که وفتی ت ...

من خودم ب شخصه دوس دارم هر دو رو تجربه کنم

تو شرایط این خانوم قرار نگرفتید پس من خیلی بهتر حالشو میفهمم