2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برنجمو حذف کردم.اما باردارشدم دکترگفت کلا حذف نکن همه چی بخور ب تعادل

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

❇️طرز تهیه آش آبغوره زنجبیل یا همان آش لاغری برای دو نفر( مدت زمانش برای لاغری بین یک تا دو هفته اس) ❇️برای بیمار هم بینش باید استراحت داشته باشه

🔺نخود ۴ ق غ

🔺لوبیا قرمز ۳ ق غ

🔺بلغور گندم ۴ ق غ

🔺جو ۳ ق غ

🔺سبزی آش بدون گشنیز ۴ ق غ

🔺روغن ارده کنجد ۱ ق غ( دقت کنید که روغن کنجد را به جای روغن ارده ی کنجد به شما نفروشند)

🔺زنجبیل به مقدار دلخواه

🔺آبغوره به مقدار دلخواه

🔺نمک دریا به مقدار دلخواه

❇️از شب قبل حبوبات و گندم و جو را خیس کنید و آب حبوبات را چند بار عوض کنید. حبوبات و گندم و جو را در قابلمه بریزید تا کامل باهم بپزند. بیست دقیقه آخر پخت سبزی آش نمک و روغن ارده کنجد را به قابلمه اضافه کنید. در زمان سرو نیز به ازای هر کاسه یک قاشق مربا خوری زنجبیل و مقدار دلخواه آبغوره به آن اضافه و میل کنید. این آش بدون گوشت بوده و بهتر است در قابلمه مسی پخت شود.

❌👉🏻 برای لاغری به مدت 7 روز فقط از این آش بدون نان مصرف نمایید در طی دوره مصرف آش اگر در بیمار ضعف پدیدار شد میتواند حداکثر یک روز در میان از کته با تخم مرغ محلی یا شربت عسل یا نبات داغ استفاده نماید. قابل توجه میباشد در طی این دوره آب خوردن باید جوشیده و سرد شده باشد و بیمار در طی دوره آش را مصرف نماید.

❇️توجه: در صورتیکه فردی به دلیل خاصی نتواند از زنجبیل استفاده نماید یک قاشق غذا خوری زیره سیاه را کوبیده و در هنگام پخت در قابلمه بریزید تا آش پخته شود و در هنگام مصرف فقط آبغوره اضافه کنید.

♨️حتما آش فوق را در قابلمه طبخ کنید.

❌❌عدس گشنیز ،چربی ،روغن دنبه قلم ،مرغ ،ماهی ،گوشت، بادمجان در نسخه‌ ی آش ممنوع است. ❌❌نان، میوه، لبنیات، سس مایونز، قند، شکر، نوشابه، چای، قهوه، نسکافه، شکلات، کاکائو ،در طی این دوره آش ممنوع است.

✅ از برنج، گندم، جو، بلغور ، سبزیجات، حبوبات برای آش استفاده شود.

❇️عسل به جای هر شیرینی میل شود.

💟دم کرده نعنا خشک + آبلیموی ترش طبیعی + عسل برای شیرین کردن به جای چای میل شود .

✅اولین روز بعد از اتمام دوره از دم کرده ی مخلوط گل سرخ +برگ سنای مکی، یک فنجان میل شود.(برای شیرینی آن از مقدار کمی عسل بهره ببرید، مثلا یک قاشق چایخوری عسل)

❇️طرز تهیه آش آبغوره زنجبیل یا همان آش لاغری برای دو نفر( مدت زمانش برای لاغری بین یک تا دو هفته اس) ...

🔵تا جایی که اطلاع دارم، برخی صفحات پزشکی و طبی اینستاگرامی، با کپی ای مطلب و دریافت هزینه های میلیونی،این رژیم آش آبغوره 👆🏻👆🏻👆🏻و شربت آبغوره را به عنوان یک معجزه ی پاکسازی بدن به فروش می رسانند،اما، اینجا رایگان در اختیار شما عزیزان😊.

🔵تا جایی که اطلاع دارم، برخی صفحات پزشکی و طبی اینستاگرامی، با کپی ای مطلب و دریافت هزینه های میلیو ...

🔸چرا هر فردی وسوسه میشه این رژیم رو امتحان کنه؟

🔸۱.چون این رژیم بدن رو ضعیف نمیکنه

🔸۲.صورت رو زشت و لاغر نمیکنه

🔸٣.حتی اگه در مواردی کاهش وزن هم اتفاق نیفته کاهش چشمگیر سایز داره و هم خود فرد و هم اطرافیانش بخوبی متوجه این موضوع خواهند شد.

🔸۴.در عین حال که نتیجه سریعی داره اما به بدن آسیب نمیرسونه

قهوه نمیتونم نخورم چند کیلو کم میکنه؟

کسانی که رژیم آش آبغوره انجام دادن و وزن کم کردن

عزیزان این رژیم روی همه جواب میده و ممکنه شما طی دو هفته حتی تا 8 کیلو هم کم کنید.

اما بزرگواران ما ننوشتیم یه تیکه ادامه بدید مثلا تا یکماه... چون کاهش وزن شدید و یکباره.. برای سلامتی شما ضرر داره.. مثلا اگر کسی تا یکماه ادامه بده ممکنه تا ده کیلو کم کنه... این رو زیاد توصیه نمی‌کنیم.

پس، مثلا دو هفته که تموم شد، پنج کیلو کم کردی، یک هفته استراحت بده، رعایت غذایی داشته باش 👉🏻خیلی مهمه.. پرهیزات... غذاهای ممنوعه و غیر طیب نخور...

مجددا مثلا دو هفته ی دیگه ادامه بده، تا هم نتیجه ی بهتری بگیری هم بدن سالم بمونه .. با ایام قاعدگی تون منطبق نشه بهتره