2777
2789

این که از علایقتون بزنید و پس انداز کنید ؟ یا کمتر بخورید که پس انداز نشه آخه من حس میکنم اگر در ماه پس انداز نداشته باشیم هیچ کاری نکردیم و حقیقتا با عذاب وجدان چیزی بخوام میخرم گاهی اصلا از علایقم دست میکشم 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس انداز نه اما وام خونگی مینویسم به عنوان پس انداز و اگه قسط نداشته باشم حس میکنم همه‌پولام حروم میشه

اما دیگه توبه کردم😑😑این ماه ۵ تومن قسط دادم و کلی خرید دارم و هیچی برام نموند مجبور شدم از بلوبانک وام بگیرم و به خرجام برسم

دیگه وام نمیگیرم

مگه میشه پول تو جیبی رو پس انداز کرد؟

خب من کسایی رو نمیگم که پول تو جیبی دارن منظورم افرادی هست که حقوق دارن

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢

من برعکس اگه چیزایی که دوست دارم نخرم یا جاهایی که دوست دارم نرم حس میکنم زندگی نکردم

کارامو انجام میدم همیشه چیزی موند پس انداز

درست خرید کردن هم خیلی تاثیر داره

پدر من اصلا قیمت مهم نیست براش فقط میخره 

مامانمم دید خیر پدر من قرار نیست به قیمت توجه کنه خرج خونه رو گرفت دستش الان یه حوری به صرفه و خوش قیمت خرید میکنه هر دو سه ماه از باقی خرجی خونه که بابام به باد میداد واسه خودش النگو میخره. ما بچه ها و بابام از این کارش کیف میکنیم😂🥰😍

من 3 ساله دقیقا هیچ چیز واجبی نمیخرم و همش پس انداز میکنم و چیزایی که لازمه و گرونه و دوست دارم میگیرم یا مثلا ماشینمونو عوض کردیم

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بستگی داره.

مثلا بعضیا خونه و ماشین ندارن پس انداز میکنن واسه خریدنش.

بعضیا واسه رهن خونه

بعضیام همه چی دارن ولی واسه روز مبادا.

من خودم آره مجردم الان حاضرم همه اونارو بدم ولی به خواسته دلم برسم در این حد اون خواسته واسم مهم که اون پولا به چشمم نمیاد.هرچند واسش زحمت کشیدم.

وام میگیریم باهاش طلا یا ماشین میخریم 

قسط وام میشه پس انداز

از خورد و‌خوراک نمیزنیم 

پول کم بیاد لول مسافرت ها پایینتر میاد یا تعدادشون کم میشه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ