2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه اختلال شخصیت درمان پذیر نیست اگر هم بشه به سختی و زمان بر هست و در حد ۳۰ درصد بهبود حاصل می ...

قبلا این شکلی نبود وضع کاریش و مالیش ک خوب شد چند نفر بهش گفتن آقای دکتر فکر کرد خبریه

از طرفی یکی دوتا (نه ) هم از آدمای مهم شنید احساس میکنم اومد اعتماد ب نفس از دست رفتشو جبران کنه افراط شد 

قبلا این شکلی نبود وضع کاریش و مالیش ک خوب شد چند نفر بهش گفتن آقای دکتر فکر کرد خبریهاز طرفی یکی دو ...

به نظر میرسه ایشون خودشیفته شکننده باشن یعنی اون توجه و محبت کافی رو تو دوران بچگی دریافت نکردن 

به نظر میرسه ایشون خودشیفته شکننده باشن یعنی اون توجه و محبت کافی رو تو دوران بچگی دریافت نکردن

خیلی خوب میگید واقعا 

از جانب پدر نه از جانب مادر ولی دریافت کرد 

از جانب خواهر برادر هم نه

خیلی خوب میگید واقعا از جانب پدر نه از جانب مادر ولی دریافت کرد از جانب خواهر برادر هم نه

با خودشون حضوری به روانشناس مراجعه کنید خودشیفته شکننده اگر باشن اختلال نیست نوعی طرحواره و چهارچوب فکری مشکل دار هست و از کمبود محبت و توجه نشات میگیره و قابل درمان هست 

ولی اختلال شخصیت خودشیفته درمان پذیر نیست و شامل کسایی میشه که توهم شدیدی در مورد اهمیت خودشون دارن و خودبزرگ بین هستن و به دلیل توجه زیاد از حد والدین تو دوران کودکی و از طرفی آمادگی ژنتیکی دچار این اختلال میشن

با خودشون حضوری به روانشناس مراجعه کنید خودشیفته شکننده اگر باشن اختلال نیست نوعی طرحواره و چهارچوب ...

طرحواره استحقاق داره 

مرسی عزیزم از راهنماییت خیلی کمکم کردی

بنظرت مشاور تلفنی خوبه ؟! 

طرحواره استحقاق داره مرسی عزیزم از راهنماییت خیلی کمکم کردیبنظرت مشاور تلفنی خوبه ؟!

خواهش میکنم عزیزم 

من تلفنی رو پیشنهاد نمیکنم باید خودشون حتماااا باشن و بیشتر مشاور باید رو ایشون کار کنن تحقیق کنید و مشاور با تجربه تو شهرتون پیدا کنید ❤️