2777
2789
کسایی ک میبخشن بنظرت میتونن مثل قبل زندگی کنند ؟بنظرت واقعا کسی ک یه بار خیانت کرده بازم تکرار میکنخ

بستگی به شخصیت شما داره آدم کینه ای باشید یا نه به آدم ها فرصت دوباره میدید و زیاد به گذشته فکر نمیکنین اگر تایپ شخصیتی پذیرا دارید میتونید ادامه بدید 

در مورد این که باز خیانت میکنه یا نه باید اول متوجه بشید همسرتون خودشیفته یا مرزی هستن یا نه اگر این دو اختلال رو نداشته باشن بستگی به شرایط و موقعیتی که توش قرار بگیره داره و این که احتمال بدن شما متوجه میشین باز یا نه 

متاسفانه جامعه الان این تابوی خیانت رو از بین برده و چون اطرافیان شخص معمولا این مدلی هستن ممکنه اون شخص هم براش عادی بشه این موضوع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمین هستید؟آیا روانشناس همچین برچسبی گذاشتن یا خودتون؟

ببین بقیه رو خیلی مسخره می‌کنه 

احساس میکنم با مسخره کردن بقیه خودش رو بالا نشون بده 

معمولا خیلی از خودش تعریف می‌کنه 

معذرت خواهی براش سخته اگر بخاد معذرت خواهی کنه عصبی میشه و.....

شما که محقق هم هستین علتش چیه عادی سازی سریال های ماهواره ای میتونه باشه ؟

بیشتر امروزه هم رسانه ها فضای مجازی و هم کم شدن وجدان تو آدم ها، گدشته مردم اعتقادات بیشتر و وجدان قوی تری داشتن الان اون اعتقادات قبل و وجدان و خصوصا خط قرمزها از بین رفته و کسی که خط قرمز نداره هر کاری ازش برمیاد 

ببین بقیه رو خیلی مسخره می‌کنه احساس میکنم با مسخره کردن بقیه خودش رو بالا نشون بده معمولا خیلی از خ ...

بله نشانه هایی از اختلال شخصیت خودشیفته وجود داره و متاسفانه چون این افراد خودشون رو برتر و محق میدونن خیانت رو حق خودشون میدونن 

بیشتر امروزه هم رسانه ها فضای مجازی و هم کم شدن وجدان تو آدم ها، گدشته مردم اعتقادات بیشتر و وجدان ق ...

دقیقا همینه 

هرچی از خدا دورتر شدیم و فکر کردیم خودمون خیلی خوبیم تو زندگیمون کند زدیم